Frist påmelding til gruppetur og viktig info!

Roma – Palermo 31. mai har blitt valgt som vårens gruppetur, og styret har i det siste jobbet med det praktiske rundt gjennomføringen. Det blir altså helt på tampen av mai, i et solfylt Roma og sesongens siste Serie A kamp. Vi håper det kan friste våre medlemmer til å slå rekorden på ca 60 reisende sist vår. 2015 er også vårt 5 års jubileum så dette bør feires!

 

 

I tillegg til selve kampen jobber vi med å sørge for diverse aktiviteter i løpet av helgen derav noen av alternativene vi jobber med er; Primavera-kamp på Trigora, fotballturnering og guidet tur på Olimpico. Dette blir i tillegg til den faste RCN middagen i Trastevere og påfølgende «rangling» i romas gater!

Fellesmiddag på "Il Ciak" Trastevere

Fellesmiddag på «Il Ciak» Trastevere, 2011

 

Påmelding:

Vi har satt frist ut januar for å kjøpe billetter via oss. Pågangen på billetter til kampen er veldig stor og det kommer til å bli vanskelig å kjøpe billetter om ikke lenge. vi anbefaler derfor å kjøpe billetter via listicket.com, da vil du være sikret billett. (Sjekk denne guiden til å kjøpe billetter via Listicket http://www.asroma.no/roma-live/reiseguide/ )

For påmelding ber vi deg fylle ut informasjon i DETTE DOKUMENTET samt skrive en bekreftelse på e-post til erlend@asroma.no merket GRUPPETUR RCN i emnefeltet, med navn på de du har skrevet inn i påmeldingsskjemaet. Minst èn av de påmeldte må være medlem. Om du har kjøpt via listicket så skriv det bak navnet i påmeldingsskjemaet!

Skriv dere også gjerne inn i Eventen på Facebook.

Billettprisen vil være 67€ for voksne og 47€ for barn under 14 på Tribuna Tevere (hvis vi ikke får plass der blir det Monte Mario og 97 for voksene og 68 for barn under 14).

Viktig: Roma Club Norvegia tar ikke ansvar for reise og opphold, dette er noe den enkelte må sørge for på egenhånd. Vi anbefaler også å bestille reise og opphold under hele helgen slik at dere får mulighet til å delta på felles arrangementer og unngår problemer i forhold til kamptidspunktet.