Overgangsrykter og ordkrig

Bayer Leverkusen skal ha lagt €8M på bordet for å sikre seg Tin Jedvaj. Walter Sabatini skal nok en gang ha kommet med kontrabud på €10M. Mye av grunnen til Sabatinis urokkelighet på nettopp dette beløpet, er at dette vil frigjør midler som skal gå til å møte Cagliaris prisøkning av Nainggolan. Etter hva rapportene forteller, skal Roma ha betalt Boca Juniors €4,5M for en permanent overgang for Leandro Paredes.

bruno peres

Den alsidige backen har tydligvis imponert Romas speidere

Torinobacken Bruno Peres har av Il Corriere dello Sport blitt utpekt som en naturlig etterfølger til Maicon. Peres, som er 24 somre gammel, og kom fra Santons i det forrige overgangsvinduet for €2,2M. han debuterte i Serie A da han erstattet Cristian Molinario i kampen mot Hellas Verona i slutten av september. Hans første mål kom mot i Torino-derbyet, hvor han utlignet til 1-1.

I følge rapporter fra Spania, skal også Real Madrid ha meldt seg som interessenter for den ghanesiske backen til Augsburg. Det er ikke bare Borussia Dortmund og Roma som har fått los på talentfulle Abdul Rahman Baba.

Gianluca di Marzio kan melde, etter nyheten om Matris langtidsskade, at Marco Borriello skal være aktuell for Ligiuria-klubben. Genoa skal ønske å tilby den tidligere Capocannoniere en kontrakt som strekker seg over 18 måneder. Genoa skal også ha hatt Osvaldo i søkelyset, i håp om å signere ham fra Southampton, men da det er uklart om sør-britene vil terminere låneavtalen, som dermed blir nødt å sende Taïder tilbake til Milano. Genoa retter derfor lasersiktet mot hovedstaden, og Marco Borriello. Det er ventet at en avgjørelse tas mellom 48 og 72 timer. Etter hva ASRoma.no har grunn til å tro, skal spissen selv ønske seg tilbake til Genoa for, naturlig nok, å få mer spilletid under beltet.

Har vi sett Marco Borriello i Roma-drakt for siste gang?

Har vi sett Marco Borriello i Roma-drakt for siste gang?

Walter Sabatini skal være i Milano sammen med Claudio Vigorelli, som er agenten til Mattia Destro. Milan skal ha trukket tilbake tilbudet som inneholdt Pazzini i bytte, i hvert fall dersom man skal stole på spilleren selv. GIampaolo Pazzini uttalte seg i dag til Milan Channel, og bedyret at han skulle forbli i klubben. Tidligere har det versert rykter om at Milan skal ha tilbudt også El Shaarawy i bytte, uten at dette har materialisert seg. Fiorentina skal, etter hva Il Messengaro erfarer, også kaste seg inn i kampen om Destro. I likhet med Milan, er Viola villige til å tilby omtrent hvem som helst i bytte, men starter med Mario Gomez.

 

 

En annen spiller som skal være på vei ut, er Salih Uçan. Den 21 år gamle midtbanemannen har ikke fått plass i lagoppstillingene til Rudi Garcia, utenom ett innhopp på tampen hjemme mot Chievo. Når ønsker seg førstelagsfotball, er dette for lite, og det undersøkes om den unge tyrkeren kan få mer spilletid ved å gå på lån. Det har vært spekulert i om han skal følge med Emanuelson til Atalanta, men nå har også Empoli meldt seg inn i diskusjonen. Uçan er på lån fra Fenerbache ut 2016/17 sesongen, og har en utkjøpsavtale på €11M

Fotografen skaper kontrovers...

Fotografen skaper kontrovers…

Baldissoni hevder at dersom Lotito setter presidentskapet sitt på spill i ett veddemål om hvorvidt Roma eller Juventus vinnerScudettoen, kan det hende at flere Laziale vil heie på Roma for å bli kvitt ham. Derbyet har på mange måter fortsatt med en aldri såliten ordkrig i mellom de to leirene, der alt fra økonomi til hvor upassende det, for enkelte, var at Totti tok det etter hvert så berømte bildet av seg selv etter en utsøkt 2-2 scoring. Vi får se om det går til ekstraomganger…

 

De heteste ryktene er altså omkring spissene Destro og Borriello, i tillegg til flere låneavtaler. Dessverre er det lite rykter om spillere som skal slutte seg til Roma for å bidra til å vinne Scudetto og UEFA Europa League, men det er kanskje verdt å nevne at Manchester City har hentet inn angriperen Wilfried Bony. Dette kan kanskje sette i gang spekulasjoner om både Edin Dzeko og Stevan Jovetic.

 

Skal han teame up med Pjanic?

Skal han teame up med Pjanic?

 

Er han på vei tilbake til Italia og Serie A?

Er han på vei tilbake til Italia og Serie A?