Mercatonytt

jedvaj bayer

Etter å ha kun fått 2 kamper for Roma forrige sesong ble Tin Jedvaj lånt ut til Bayern Leverkusen før sesongen på et to års-langt lån, nå har klubbene blitt enige om å gjøre overgangen permanent. Den tyske klubben betaler €7M (+ €1M i evt. bonuser) for 19-åringen som har fått hele 21 kamper for sin nye klubb hvor han også har scoret to mål. Roma gav sommeren 2013 €5M for kroaten. Det er ventet at salget av Jedvaj skal finansiere de resterende 50% av Radja Nainggolan som fortsatt er deleid mellom Roma og Cagliari.

 

Roma er fortsatt i forhandlinger om den egyptiske vingen Mohamed Salah fra Chelsea. Salah har slitt med spilletid denne sesongen og Roma skal i følge Di Marzio tilbudt en 18 måneders lang låneavtale til en verdi av €1M + en opsjon på €14M. Chelsea skal være villig til å la Salah dra, men ser helst til at Roma er nødt til å bruke opsjonen. Det rapporteres dog om positive forhandlinger mellom partene.

Marco Borriello har ikke fått sjansen denne sesongen og nå ser det ut til at 32 åringen gjør seg klar for sitt tredje opphold i Genoa. Kontrakten til Borriello går ut til sommeren, men det meste tyder på at han signerer for Genoa allerede i dette vinduet på en 18 måneders lang kontrakt. En offisiell bekreftelse er ventet i løpet av et par dager.

Urby Emanuelson var en av sommerens merkeligste overganger og flere spekulerer i om at Roma signerte han kun for å blidgjøre agenten hans Mino Raiola slik at Manolas-overgangen skulle gå knirkefritt. Nå ser det dog ut til at Atalanta blir neste stoppested ettersom det er ventet at Emanuelson ikke vil befinne seg på Olimpico i kveld under cup-kampen mot Empoli, men på vei til Bergamo.

Det er ikke kommet noe nytt rundt Mattia Destro som ser ut til å forsvinne hvis nok penger legges på bordet (rundt €20M). Hvis Destro forsvinner kommer det en erstatter inn og noen av  navnene som har blitt nevnt i den sammenheng er Mario Gomez, Emmanuel Adebayor, Jackson Martinez, Roberto Soldado, Luiz Adriano, Carlos Bacca og Alexandre Lacazette. Med spiss-rykter i øst og vest tyder vel det meste på at ingen vet hva Sabatini tenker.

Avslutningsvis kan vi nevne at tidligere Roma-spiller Marco Cassetti har signert for Lega Pro-klubben Como i dag. 37-åringen har stått uten klubb siden i sommer og har til tider trent på Trigoria denne høsten.