Roma vurderer Konoplyanka

Mye tyder på at Roma prøver å forsterke angrepet med Chelsea-angriperen Mohamed Salah og klubbene skal i de seneste dagene ha jobbet med en 18 måneder lang leieavtale.

Men Walter Sabatini holder alle muligheter åpne, i alle fall hvis vi skal tro Gazzetta dello Sport-journalist Andrea Pugliese. Sabatini skal nemlig vurdere å prøve seg på Dnipro-vingen Yehven Konoplyanka. Den ukrainske ballartisten var meget nære en overgang til Liverpool i sommer, og Merseyside-klubben skal ha trigget overgangsklausulen på nærmere €21 milloner, men Dnipro-president Ihor Kolomoyskyi skal ha nektet å godkjenne overgangen (noe som høres, vel, ulovlig ut).

I følge Pugliese skal en mellommann nettopp ha vært i Italia for å møte Roma. Sabatini skal holde spilleren veldig høyt og håper at det kan være mulig å senke summene som verserte i sommer, da Konoplyankas kontrakt med Dnipro går ut til sommeren.

Roma holder mulighetene åpne og det kan gå mot en spennende avslutning på overgangsvinduet.