Destro ut – Adriano inn

 

Det så lenge ut til at Roma skulle gå for Chelseas Mohamed Salah, men den overgangen er satt på vent ettersom Sabatini nå har rettet blikket mot Shakthar Donetsk sin brasilianske spiss Luiz Adriano. Til calciomercato.it sa spissen selv: «Roma er et bra lag og jeg er veldig stolt av at de har vist sin interesse, men ingen bud er mottatt enda.»

Sky Sport Italia melder dog at klubbene har kommet til enighet og at Roma vil låne Adriano for €2M med en kjøpsklausul på €8M til sommeren som må benyttes. Adriano har hatt en god sesong hittil, spesielt i Champions League hvor han scoret 9 mål i gruppespillet.

Hvis Adriano kommer så dropper Roma å hente Salah ettersom begge spillerne er non-EU og Roma har rett og slett ikke plass til å hente begge.

Med Adriano inn blusser ryktene om Mattia Destro sin avskjed opp igjen og det virker som om angriperen sitt neste stoppested blir Milan. Sky Sport melder om at Destro skal gjennomføre medisinsk test i Milano på onsdag og overgangssummen skal ligge på rundt €20M. Det ble dog nevnt tidligere i dag om at Tottenham og Roma var i dialog om spissen med Vlad Chiriches inkludert i handelen, men det ser ut som at Destro forblir i Italia nærmere bestemt AC Milan.

Andre rykter som har kommet de siste dagene er Kevin Mirallas (Everton), Stevan Jovetic (Manchester City) og Jevhen Konoplyanka (Dnipro).