Spillervurderinger Fiorentina

 

Morgan De Sanctis – 6,5

Hadde et par viktige inngripner i løpet av kampen og holdt godt unna da trykket sto på som verst i 1. omgang. Sjanseløs på scoringen til Gomez som styrer inn et langskudd fra Pizarro. Svak inngripen da han ble headet over, men De Rossi reddet Roma fra å ligge under 2-0.

Alessandro Florenzi – 6,0

Holdt trykket oppe, men lekker til tider bakover. Fikk en sjanse på tampen da han ble flyttet opp høyere i banen, men skuddet gikk skyhøyt over.

Mapou Yanga-Mbiwa – 6,0

Hadde god kontroll på Cuadrado, men var til tider uryddig i spillet. Fikk gult kort midt i første omgang.

Kostas Manolas – 6,0

Tilbake på banen etter to kampers hvile, men gjør seg ikke spesielt bemerket i «comebacket».

José Holebas – 5,5

Blir rundlurt flere ganger av Joaquin og leverer en meget svak kamp defensivt. Får i tillegg et gult kort i løpet av første kamp. Svak kamp av grekeren.

Kevin Strootman – N/A

Blir dessverre skadet midt i første omgang. De første rapportene viser at det ikke er så veldig alvorlig, heldigvis. Dog skuffende kamp før han måtte ut.

Daniele De Rossi – 6,5

Redder fantastisk på streken i første omgang og viser defensiv styrke flere ganger. Hans gamle kollega Pizarro fikk dog litt for mye rom til tider og styrte en god del på midten.

Radja Nainggolan – 6,5

Meget skuddvillig og fikk fyrt av gårde hele 5 avslutninger i løpet av kampen, men kun to av disse gikk på mål. Mulig litt for het i toppen til tider, men en ok kamp av beligeren.

Adem Ljajic – 7,0

Scorer nok en gang og står nå med meget respektable 7 ligascoringer. Er alltid involvert i angrepene og var meget kontringsvillig.

Fransesco Totti – 6,5

Fikk til veldig lite før han sendte av gårde pasningen som sendte Iturbe igjennom i forkant av utlikningen. Ble byttet ut til fordel for Destro på tampen.

Juan Manuel Iturbe – 7,0

Argentineren følgte opp scoringen mot Empoli sist med en nydelig assist til Ljajic på utlikningen. Tar ballen nydelig ned og rundet Fiorentina-stopperen Basanta før han noe heldig fikk gitt ballen videre til serberen. Har noen meget fine driblinger og fikk fyrt av to skudd.

 

Innbyttere:

33′ Miralem Pjanic – 6,0

Kommer inn for Strootman etter 35 minutter og spiller en typisk bortebaneprestasjon til Pjanic å være, usynlig.

78′ Mattia Destro – N/A

Får 12 minutter på banen og fikk så vidt være nær ballen. 3/4 pasninger satt.

86′ Maicon – N/A

Kommer inn på tampen og får satt inn en takling i tillegg til en høylytt protest på et innkast.