Deadline day!

Det går mot en meget hektisk avslutning på mercatoen som stenger 2. februar og vi skal selvfølgelig følge det som rører seg av rykter frem til da.sabatini2

Så langt i overgangvinduet har dette skjedd:

Bekreftet inn:

Kevin Mendez (Penarol), Ezequiel Ponce (Newell’s Old Boys), Nemanja Radonjic (Empoli), Mapou Yanga-Mbiwa (Newcastle United) Jose Machin (Malaga), Seydou Doumbia (CSKA Moskva), Victor Ibarbo (Cagliari, lån), Nicolás Spolli (Catania, lån)

Bekreftet ut:

Kevin Mendez (Perugia, lån), Ezequiel Ponce (Newell’s Old Boys, lån), Nemanja Radonjic (Empoli, lån), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen), Mattia Destro (Milan, lån), Urby Emanuelson (Atalanta), Jonathan Ferrante (Savoia, lån), Marco Borriello (Genoa),  Michele Somma (Empoli, lån)

Mandag 2. februar (overgangsvinduet stenger 23.00)

23.15 – Roma kom akkurat med en pressemelding om de siste overgangene som vi allerede har vist om:

– Borriello permanent til Genoa

– Nicolás Spolli på lån fra Catania

-Michele Somma på lån til Empoli

-Stefano Pettinari på lån til Pescara

-De siste ukene: Emanuelson til Atalanta. Alan Kevin Mendez Olivera inn, men sendt på lån til Perugia. Nemanja Radonjic inn, sendt til Empoli på lån.

23.05 – Januar-vinduet startet rolig med noen signeringer av unggutter som ble sendt tilbake på lån. Etter at Destro dro til Milan åpnet kabalen seg og Sabatini var rask på avtrekkeren som signerte Doumbia og Ibarbo i dagene etter. På midtstopperplass har Mbiwa blitt signert permanent, mens Spolli kom på lån på deadline day. Av de som har forlatt hovedstaden så ble låneavtalen til Jedvaj gjort permanent, mens Emanuelson og Borriello ble gitt vekk gratis til henholdsvis Atalanta og Genoa. Totalt har Roma gått i et underskudd på rundt €20m dette vinduet.

23.00 – Da var overgangsvinduet stengt for denne gang!

22.15 – I følge calciomercato.it så kom Roma og Tottenham til enighet om en låneovergang med opsjon på Kaboul tidligere i dag, men franskmannen avslo på grunn av lønn.

22.10 – Rio Mavubs agent: «Vi har aldri blitt kontaktet av Roma. Han vil ikke forlate Lille nå.»

22.10 – Nicolás Spolli: «De sa når jeg kom til Sicilia at jeg kom til å gråte to ganger; da jeg kom og da jeg dro. Jeg kan nå bekrefte at det er sant. Jeg tror på scudetto. Jeg har allerede snakket med Sabatini, jeg kommer ikke for å være fjerdevalg.»

22.00 – 1 time igjen av det italienske overgangsvinduet. Roma virker ferdig og Sabatini er nok på vei i seng etter en lang mercato.

21.35 – Da spørs det om det skjer noe mer i løpet av kvelden.

21.35 – OFFISIELT: Nicolás Spolli klar for Roma

21.20 – Den tidligere Roma-linkede spilleren Mohamed Salah er klar for Fiorentina.

21.05 – Daglig leder for Lille, Frederic Paquet har avvist at det er noen kontakt mellom Roma og Lille om Mavuba. [France Football]

21.00 – 2 timer igjen av overgangsvinduet. Kan Sabatini få til et siste fremstøt på Mavuba og blir alle papirer for Spolli i orden før 23.00?

20.40 – Tuttumercatoweb melder om at Roma prøver en siste gang på å få signert Lilles Rio Mavuba. 

20.40 – OFFISIELT: Michele Somma går på lån til Empoli. Empoli har sikret seg opsjon på kjøp, mens Roma har en evt. kontra-opsjon.

20.10 – Spolli ankommer Roma i morgen for å gjennomføre medisinsk test og signere kontrakt i følge Di Marzio. Fly er allerede booket og midtstopperen drar 11.40 fra Catania i morgen. En bekreftelse på overgangen må dog komme i løpet av kvelden.

20.00 – 3 timer igjen, vi venter kun på Spolli. Er dessverre ingen andre rykter å finne frem på dette tidspunkt. Somma til Empoli er dog ikke bekreftet enda.

19.50 – Marco Borriello på twitter: «Jeg må takke alle i Roma og deres fantastiske fans for dette eventyret vi har hatt sammen. Jeg har alltid gitt mitt beste, jeg har vært profesjonell og dedikert til drakta. Dere vil alltid være i mitt hjerte. Jeg ønsker dere og mine tidligere lagkamerater lykke til videre!»

19.25 – Nå venter vi bare på en offisiell bekreftelse fra klubben om Nicolas Spolli. 

19.00 – 4 timer igjen!

18.55 – Sky Sport melder om at Roma og Empoli er enige om en utlånsavtale for Michele Somma. Empoli vil ha en kjøpsopsjon, mens Roma har en kontra-opsjon.

18.50 – Nicolas Spolli sin agent sier: «Alt er klart! Det er offisielt.» Klubbene har enda til gode å annonsere det.

18.00 – 5 timer igjen. Lite nytt om midtbanespiller og det nærmeste nå er Nicolas Spolli på lån…

17.25 – Roma og Catania skal i følge Sky Italia være enige om Spolli. 

17.20 – OFFISIELT: Marco Borriello klar for Genoa på permanent basis, det melder Genoa selv. Roma skal etter ryktene betale halve lønnen frem til sommeren.

17.15 – Catania-kapteinen Spolli vil koste €1.5m i lån og €1.5m i opsjon.

17.00 – 6 timer igjen av vinduet.

16.56 – Nicolas Spolli mine damer og herrer! Di Marzio melder nå at Roma skal nå gå for Catania sin 31 år gamle midtstopper…. En kan snart begynne å lure på hvorfor Roma sendte Romagnoli på lån…..?

16.30 – Rudi Garcia sier til Roma Radio at Kevin Strootman definitivt er ute for sesongen.

16.00 – 7 timer igjen av overgangsmarkedet og det er usedvanlig stille nå. Kommer en midtstopper og en midtbanespiller?

15.20 – Ibarbo: «Jeg kan ikke tro at jeg er her i Roma – det er en veldig stor klubb. Jeg kan absolutt ikke tro det.»ibarbo roma

14.55 – Victor Ibarbo vil ha nummer 19 på ryggen. Sist gang nummer 19 var i bruk for Roma var tilbake i 2011/2012 da Fernando Gago var i klubben. Doumbia skal ha 88, det samme nummeret som Borriello hadde i fjor.

14.50 – calciomercato.it melder om at Roma gjør et fremstøt på Genoas Juraj Kucka. 

14.05 – Michele Somme går muligens på lån til Empoli i følge Di Marzio. 

14.00 – Agenten til Rafael Toloi bekrefter at de har snakket med Sabatini, men med mindre det kommet et godt bud på klienten så blir han værende i São Paulo. [laroma24.it]

13.45 – Finske Niklas Moisander fra Ajax sin kontrakt går ut til sommeren og i følge Pedulla er Sabatini interessert i å signere 29-åringen nå. Hvis det ikke skulle skje kommer han eventuelt gratis til sommeren.

13.33 – Roma ønsker å hente Kaboul på et gratislån med opsjon på kjøp.

13.30 – Det står nå mellom Kaboul og Toloi i forhold til hvem som blir Romas nye midtstopper i følge Di Marzio. Sabatini har tilbudt lån med opsjon på kjøp. Det kan virke som om en midtstopper kommer inn i løpet av dagen.

13.05 – I følge calciomercato.it er Hull, QPR og Besiktas også interesserte i Kaboul. 

13.00 – Ibarbo er på plass i Roma (bilde)Ibarbo roma

12.50- Time melder om at Roma også har forhørt seg med Tottenham om Capoue.

12.50 – Roma var før jul sterkt linket til Rabiot fra PSG, men unggutten valgte å signere en ny kontrakt med de regjerende franske seriemesterne. Nå melder paristeam.fr at han kan dra på lån i løpet av dagen. Mulig destinasjoner er ikke nevnt.

12.45 France Football melder om at Rio Mavuba kan komme til å signere for Roma i løpet av dagen. Kontrakten til midtbanespilleren går ut til sommeren og vil derfor være rimelig billig.

12.10 – Sampdoria har kastet seg med i kampen om Doria fra Marseille som Roma så vidt har blitt linket til i morgentimene i dag.

12.00 – Forhandlingene om Rafael Toloi går trått ettersom Sabatini går for den tradisjonelle «lån med opsjon på kjøp», men det er verken São Paulo eller Toloi selv interessert i. Den brasilianske klubben vil ha €6-7M for en permanent overgang. [Vocegiallorossa]

11.55 – Lite nytt om midtbanespillere, virker som om førsteprioritet er å få inn en ny midtstopper.

11.52 – Forhandlingene om Kaboul  er i gang i følge han du vet (Di Marzio).  Roma ønsker lån med opsjon på kjøp, mens Tottenham vil at Roma skal være nødt til å kjøpe midtstopperen etter lånet.

11.22 – Younes Kaboul fra Tottenham er det nyeste navnet på ryktefronten, det er Di Marzio som melder dette. Besiktas er også interesserte i midtstopperen.

11.00 – Ibarbo gjennomfører nå den medisinske testen i Roma, det tar nok ikke lang tid før vi får et bilde av den nye Roma-spissen

10.55- Di Marzio melder om at Pescara vil ta Stefano Pettinari på lån fra Roma. Spissen er for tiden utlånt til Latina.

10.40 – Vlad Chiriches kommer ikke til Roma i følge Tuttomercatoweb. Klubbene har ikke blitt engie og med mindre situasjonen tar en meget overraskende vending forblir rumeneren i London.

10.20 – Geno sin president Enrico Preziosi sier nå at Borriello til Genoa er klart i tillegg til at Matri drar til Juventus.

10.00 –Ibarbos kontrakt er verdt 350,000 € over de neste seks mnd. i følge Leggo.

09.45 – Ibarbo uttalte selv at det var en drøm som har gått i oppfyllelse etter at han nå er klar for Roma. Colombianeren ankommer Roma idag for å gjennomføre medisinsk test. Med Ibarbo på plass drar Borriello til Genoa i dag og Roma er nødt til å betale halve lønnen til Borriello frem til den opprinnelige kontrakten hans går ut i sommer.

09.40 – Tottenham vil ha €2M for lånet + €6M i opsjon, mens Roma ikke er villig til å gi mer enn €1m+€5m. Chiriches selv skal ha godtatt å gå til Roma.

09.40 – Salih Ucan kan gå på lån til Cagliari, det forutsetter dog at Roma får på plass en midtbanespiller før vinduet stenger.

09.30 – På venstreback kan det se ut som Fuchs fra Schalke 04 kommer gratis i 6 mnd.

09.30 – På midtbanen er Mavuba (Lille) fortsatt det heteste navnet til å erstatte Strootman som er ute resten av sesongen. Capoue (Tottenham), Grenier (Lyon) og Kucka (Genoa) blir også nevnt.

09.25 – Vlad Chiriches ser ut til å glippe nok en gang for Roma ettersom Tottenham krever for mye penger for å la rumeneren dra på lån. Sabatini har dermed sett andre steder for å finne en midtstopper og på morgenkvisten i dag kom rykte om at Rafael Toloi er på vei tilbake til Roma. Brasilianeren var på lån i Roma i fjor, men Roma valgte å ikke benytte seg av opsjonen. Et annet alternativ kan være Doria fra Marseille.

Søndag 1. februar

00.00 – Oppsummering av dagen: Victor Ibarbo er klar for Roma, mens Marco Borriello ennå ikke har blitt offentliggjort for Genoa.  Chiriches ser nok en gang ut til å glippe for Roma og det ser ut som det blir en tam deadline day på nåværende tidspunkt. Forhåpentligvis har Sabatini noen ess i erme før det italienske overgangsvinduet stenger klokken 23.00 norsk tid i morgen.

19.55 – Agenten til Chiriches uttalte til Pro Sport at en overgang på dette tidspunktet vil bli vanskelig.

19.50 – Det som er igjen nå er å få på plass Vlad Chiriches som Sabatini prøver å få på lån. Er vi maks heldig så kommer også en midtbanespiller (muligens Rio Mavuba) før overgangsvinduet stenger i morgen. På vei ut er det kun et tidsspørsmål før Marco Borriello blir presentert som Genoa-spiller.

19.45 – OFFISIELT:  Victor Ibarbo klar for Roma

16.20 – Di Marzio melder om at Victor Ibarbo skal gjennomføre den medisinske testen på Trigoria i morgen før han skriver under på kontrakt. €3m for lån+ opsjon på €12M.

15.20 – Tidligere i dag meldte Rudi Garcia at Kevin Strootman vil være lengre ute enn forventet og rapportene går på at han kan være ferdig for sesongen. En erstatter må hentes inn og det kan bli Rudi Garcias tidligere elev i Lille, Rio Mavuba. Mavubas kontrakt går ut til sommeren og kan komme for så lite som €3M nå. Roma har ikke tatt kontakt med verken spiller eller klubb enda, men det er ventes at gjøres i løpet dagen.

15.00 – Tuttomercatoweb melder om at Chiriches har godtatt en låneavtale med Roma

12.35 – Marco Borriello er den nest best betalte i Roma med en årslønn på €3.5 og vil naturlig nok betale deler av lønnen når han går til Genoa frem til den opprinnelige kontrakten med Roma går ut til sommeren.

12.30 – Ibarbo kommer etter alle solemerker og for de som venter på flere signeringen så er det lite nytt å melde. Muligens kommer Chiriches og Mavuba, men lite nytt om disse to de seneste timene.

12.15 – Sky Sport melder at Marco Borriello nå har pakket sammen sakene sine fra garderoben på Trigoria og tatt farvel med lagkameratene. Neste stopp bli Genoa.

11.25 – Il Messaggero melder om at Cagliari snart vil offentliggjøre salget av Victor Ibarbo etter at de signerte M’Poku fra Standard Liege. €3m for lån+ opsjon på €12M.

10.15 – I dag signerer Marco Borriello for  Genoa-spiller og da kan en trygt bekrefte at han har spilt sin siste kamp for Roma og siden ankomsten i 2010 har spissen med den fete lønningsposen scoret 18 mål på totalt 65 kamper. 17 av målene kom i debutsesongen 2010-2011. Han har vært på lån i tre perioder i Juventus, Genoa og West Ham.

Lørdag 31. januar

00.00 – Oppsummering av dagen: Spisskabalen begynner å løse seg etter at Seydou Doumbia er klar for Roma. Nestemann inn dørene skal være Cagliaris Victor Ibarbo. Ut går Marco Borriello som signerer for Genoa i morgen og tar dermed fatt på sin tredje periode for I Rossoblu. Chiriches er fortsatt linket til Roma som de siste 24 mnd.

21.47 – President i Genoa, Enrico Preziosi hevder at Marco Borriello skal presenteres som Genoa-spiller i løpet av morgendagen (søndag). Roma skal stadig være i forhandlinger med Tottenham angående forsvarspiller Vlad Chriches.

19.20 – Roma har nå brukt opp kvoten sin på antall spillere (2) fra ikke EU-land som går an å signere for en sesong etter signeringen av Doumbia. Selv om Victor Ibarbo er colombianeren så tar ikke han opp en slik plass ettersom han kommer fra en annen italiensk klubb.

19.15 – Victor Ibarbo nærmer seg i følge Di Marzio og klubbene vil fullføre forhandlingene i morgen. Prislapp på rundt €15M er det snakk om.

19.05 – CSKA har laget  en hyllest-video av Seydou Doumbia med noen av hans fineste scoringer etter 4,5 år i klubben. Den kan sees her (ekstern lenke).

19.00 – Di Marzio melder om at det ikke er enighet om Ibarbo. Cagliari vil ha €16M ettersom de allerde har takket nei til €13m fra Sampdoria.

17.30 – Il Tempo som var først ute med Ibarbo-rykte sier nå at Roma har kommet til enighet med Cagliari om overgangssum. €2m for lån og €8M i obligatorisk kjøp. Altså €10M totalt for den colombianske spissen.

17.15 – Roma har nå også bekreftet overgangen til Seydou Doumbia. €14.4M nå + €1.2M i eventuelle bonuser. Kontrakten strekker seg til 2019.

16.45 – Nå er fokuset over på Victor Ibarbo som etter planen skal komme på lån med obligatorisk kjøp på €16.5m.

16.10 – OFFISIELT: Seydou Doumbia er klar for Roma. Les hele saken her

15.30 – Marco Borriello er på vei til QPR som i løpet av dagen skal forhandle med angriperen. [TMW]

15.25 – CSKA Moskvas daglige leder Roman Babaev uttalte følgende om Doumbia: «Forhandlingene går veldig bra og er i ferd med å avsluttes. Lån? Nei, det blir et permanent salg. €14M? Nei, det er høyere.»

15.20 – Planen er å signere både Doumbia og Ibarbo før overgangsvinduet stenger mandag, ikke enten eller.

15.15 – Rete Sport melder om at Cagliari og Roma nå er i samtaler om vilkårene i forbindelse med Ibarbo-overgangen.

15.00 – Borriello kan muligens gå i motsatt vei som Ibarbo melder Pedulla. Muligens vil også Salih Ucan bli med til Sardinia.

14.55 – Ryktene om at Kevin Strootman mister resten av sesongen grunnet kneskaden han fikk mot Fiorentina begynte å florere har ryktene om en erstatter satt fyr og det hele virker som Rudi Garcia sin tidligere elev Rio Mavuba sett på som favoritt. Mavuba sin kontrakt går ut til sommeren og vil evt. komme forholdsvis billig.

14.45 – Pedulla slenger seg også med i Ibarbo-Roma sagaen og melder om at Roma blar opp hele €16.5M for angriperen som har to scoringer på 14 Serie A-kamper denne sesongen. (Mulig det er for å blidgjøre Cagliari i forkant av forhandlingene om Astori og Nainggolan?)

14.30 – Di Marzio melder nå også at Roma er i samtaler med Victor Ibarbo

14.25 – Yevhen Konoplyanka: «Roma var veldig interessert i meg, men jeg avslo. Mitt mål er å spille i England» 

14.20 – QPR har forespurt seg om Marco Borriello i følge Gazzetta dello Sport. På samme tid i fjor dro Borriello til bynaboen West Ham

14.20 – Seydou Doumbia sin agent er på Trigoria for å fullføre de siste detaljene med overgangen

12.00- Seydou Doumbia har uttalt følgende til Corrierre dello Sport: «Jeg valgte Roma på grunn av angrepsfotballen og for å spille med et monster som Totti.» Doumbia og Gervinho spiller kvartfinale i afrikamesterskapet mot Algerie i morgen og hvis de vinner der returnerer de begge etter finalen/bronsefinalen som spilles 7. februar.

10.10 Sportitalia meldte i går om at Roma har kastet seg med i kampen om Alexander Dragovic. 23-åringen som er midtstopper for Dinamo Kiev var linket til Roma for noen sesonger siden da han spilte i Basel. Prislappen da var ryktes å være på rundt €10M, men har nå økt til €15m. Manchester United er også interessert.

10.00 – For de som savner en ny venstreback så er det siste navnet på blokken Christian Fuchs fra Schalke 04. 28-åringen fra Østerrike har en kontrakt som går ut til sommeren, men Gazzetta dello Sport melder om at han kan allerede ankomme så og si gratis dette vinduet.

10.00 – Grunnet skaden til Kevin Strootman , som ble verre en forventet har Roma stanset muligheten for å sende Salih Ucan på lån. Roma er mulig på jakt etter en erstatter for Strootman og i følge ForzaRoma.info har Garcia og Sabatini følgende i kikkerten: Mavuba (Lille), Capoe (Tottenham) og Grenier (Lyon).

10.00 – Det meldes om at Doumbia signerer en 4-årsavtale, altså frem til 2019. Hans nåværende kontrakt går ut sommeren 2016.

09.50 – Il Tempo melder om at Roma signerer Victor Ibarbo, som er satt på transferlista av Cagliari som en del av avtalen for å få inn Astori og Nainggolan. 

09.40 – Pedulla meldte i natt at Chiriches og Roma fortsatt er aktuelt, men at forhandlingene går langsomt. Sabatini er som kjent meget stor fan av den rumenske midtstopperen fra Tottenham.

09.30 – Sky Italia meldte sent i går kveld om at Doumbia kommer permanent med en gang til en prislapp på  €15M som betales over 3 år. Videre melder de at Roma fortsatt er på utkikk etter Adebayor og Chiriches fra Tottenham, men det er ikke kommet noe bud enda.

 Fredag 30. januar

00.00 – Oppsummering av dagen: Mattia Destro er offisielt klar for Milan og etter alle solemerker blir Seydou Doumbia hans erstatter. Urby Emanuelson er klar for Atalanta, og Salah glipper for Roma ettersom han går til Fiorentina.

19.00 – Roma offentliggjorde overgangssummen i forbindelse med Mattia Destro. Milan betaler €0,5M for lånet, med en utkjøpsklausul på €16M i tilegg til €2M i eventuelle bonuser.

17.00 – Vincenco Montella har uttalt at den Roma-linkede spilleren Salah går til Fiorentina som en del av Cuadrado-avtalen.

15.30 – Sky Sport melder nå om at prisen på Doumbia er €2M for lån med opsjon på €12M.

15.15 – Troppen som skal møte Empoli i morgen er tatt ut og der finner en blant annet Seydou Keita som røk ut av Afrikamesterskapet i går på loddtrekning. På spissplass kan Rudi Garcia velge mellom Totti og primavera-spissen Vestenicky.

15.15- I går kom rykte om at Roma hadde lagt inn bud på Eder Balanta, men 21 åringen selv har ikke hørt noe fra Roma: «Ingen har fortalt meg om Roma sin interesse. Jeg har aldri sagt at jeg har lyst til å dra, det er det samme hvert eneste overgangsvindu.

14.30 Offentliggjørelse av låneovergangen mellom Doumbia og Roma vil skje snart melder Sky Sport. Klubbene driver nå og klargjør alle dokumenter som trengs.  Spilleren selv er for tiden i Ekvatorial-Guinea og spiller Afrikamesterskapet sammen med lagkamerat Gervinho.

14.25 – Seydou Doumbia dro til sveitstiske klubben Young Boys i 2008 hvor han var i to sesonger før han dro til CSKA Moskva hvor han har vært i 5 år. Siden den 27-år gamle ivorianeren kom til Europa har spissen scoret 141 mål og 58 assist på 208 kamper. På landslaget har han 4 mål på 27 kamper. Doumbia har vunnet to serie og to cupmesterskap i Russland.

14.20 – Pedulla melder også nå at Doumbia og Roma er meget nære, mens Luiz Adriano er «fanget» av Shakthar.

14.15 – Di Marzio (Sky Italia) melder at Roma er meget nære å få til en avtale med Seydou Doumbia. De siste dokumentene fullføres nå og det hele handler om 6 månder lån med opsjon på kjøp.

13.30- Rudi Garcia avholder nå pressekonferanse i anledning morgendagens kamp mot Empoli hvor han bekrefter at det vil bli hentet inn en spiss som erstatter for Mattia Destro. Videre forteller han at Destro dro fordi han ville ha mer spilletid.

12.40 – Roberto Soldado og Emanuel Adebayor er de to nyeste navnene på ryktebørsen til Roma. [London Evening Standard]

12.30 OFFISIELT: Urby Emanuelson går til Atalanta, det melder Lega Serie A på sine nettsider. Det ble kun to innhopp for den nederlandske backen. Emanuelson sin kontrakt gikk ut til sommeren og han går gratis til Atalanta.

12.10 – Sportmediaset melder om at Roma og Doumbia har kommet til enighet om de personlige betingelsene. Avtalen mellom klubben er allerede spikret med €3M for lån og €15M i opsjon.

12.00 – Di Marzio melder om at Roma ikke signerer Luiz Adriano i januar, men at hans agent Gilmar Veloz skal en tur til Italia i midten av februar for å forhandle om en mulig avtale fra juni av. Planen er dermed: Doumbia frem til sommeren for så å satse på Adriano.

11.45 – Ettersom Jevhen Konoplyanka glapp for Roma har Sabatini sett for seg en ny ukrainer, nemlig Andriy Yarmolenko. Yarmolenko som er 25 år og kaptein på Dinamo Kiev har uttalt følgende: «Interessen fra Roma? Du vet, jeg er vant til disse ryktene. Jeg er enig med presidenten at hvis det kommer et konkret bud så vil vi lytte.»

11.37 – OFFISIELT: Mattia Destro har signert for Milan. Lån med opsjon på kjøp. Summene er ikke offentliggjort enda, men det er ventet at Milan betaler oppimot €1M for lånet med opsjon på €16M. Destro uttalte i går: «Jeg er veldig glad for valget mitt, det var ikke nødvendig å overtale meg til noe. Milan er Milan.»destro milan

11.30 – Shakthar Donetsk sin president Sergei Palkin sier at det fortsatt er rom for forhandlinger om Luiz Adriano, men at Roma må heve tilbudet i likhet med Chelsea som jakter på Douglas Costa fra samme klubb. Videre sier Palkin at Adriano har lyst til å prøve seg i Roma, men at ingenting skjer med mindre klubbene kommer til enighet.

10.20 – Manchester United har gitt opp å få Kevin Strootman dette vinduet, men skal i følge dagens utgave av Corriere dello Sport være på jakt etter Radja Nainggolan. Nainggolan er deleid mellom Roma og Cagliari så det blir en komplisert avtale å få til for Manchester United i løpet av de siste dagene. €40M skal den engelske klubben være villig til å legge på bordet for belgieren.  Arsenal har også meldt sin interesse.

10.00 – Marco Borriello ser ikke ut til å signere for Genoa i løpet av vinduet ettersom I Rossoblu har rettet øynene mot Sassuolo-spissen Leandro Pavelotti. Kontrakten til Borriello går ut til sommeren og han har foreløpig ikke spilt et eneste minutt denne sesongen.

09.50 – Il Corriere della Sera mener at Luiz Adriano fortsatt er førstevalget til Roma og har nå økt budet til €15M, men at Shakthar ikke svarer på henvendelsene.

08.50 – Som meldt i går er CSKA Moskva og Roma enige om en overgangssum for Seydou Doumbia på €3M for lån+ €15M i opsjon på kjøp. Nå gjenstår kun de personlige betingelsene og i følge Messaggero så skal Rudi Garcia personlige ringe spissen som for tiden er på plass i afrikamesterskapet. Kontrakten til den lynraske spissen går ut i 2016 og han tjener €3M årlig. Denne sesongen har 27-åringen scoret 10 mål og 5 assist på 20 kamper.

08.45 – Luiz Adriano sin agent hevder at Shakthar Donetsk sin president avslo tilbudet fra Roma og krevde minst €20M for Champions League-toppscoreren. En meget høy sum for en spiller som kun har ett år igjen av kontrakten. Shakthar håper selv å få fornyet kontrakten til brasilianeren.

Torsdag 29. januar

00.00 – Oppsummering av dagen: Luiz Adriano og Jevhen Konoplyanka ser ut til å glippe for Roma og øynene er nå rettet mot Doumbia. På ut-siden har Mattia Destro begynt på den medisinske testen i Milano og det er ventet en offentliggjørelse av overgangen i morgen. Den unge midtbanespilleren Jose Machin er offisielt klar for Roma, 18-åringen kommer fra Malaga.

23.25- Sky Sport melder om at Roma og CSKA Moskva nå er enige om Seydou Doumbia, €3M for lån + opsjon på kjøp €15M.

23.25 – Roma har i løpet av dagen økt sitt bud på Luiz Adriano i følge Pedulla, men har ikke fått noe svar av Shakthar.

23.20 – I følge Sebastián Srur i Radio Continental har Roma gjort et forsøk på å hente den colombianske midtstopperen Eder Balanta. 21-åringen er sett på som en erstatter for Castan eller Astori som bare er på lån foreløpig.

23.00 – Roma Press har snakket med agenten til Seydou Doumbia som hadde følgende å si: «For øyeblikket har jeg ingenting å kommentere når det kommer til rykter. [Kan han være interessert i en overgang til Roma?] Både ja og nei, det nærmer seg slutten på afrikamesterskapet for han. Det er januarvinduet og som alle andre januarvinduer så snakker folk om Seydou. [Hindrer mesterskapet en overgang?] Nei, men jeg kan ikke snakke om overganger som ikke er fullført. Jeg snakker kun når alt er offisielt. Akkurat nå har han en kontrakt med CSKA Moskva og jeg vil ikke helle bensin på ryktebålet så derfor kommenterer jeg ikke noe mer utover det.  Jeg liker ikke januarvinduer, det gir ikke spillerne tid til å trene med laget. Hvis et lag har en skade så ok, men jeg liker virkelig ikke januarvinduet det hjelper ikke spillerne.»

21.30 – Offisielt: Jose Machin aka Pepin har signert for Roma fra Malaga. 18-åringen har bindt seg til 4,5 år. pepin

19.00 – Det meste tyder nå på at Sabatini satser på CSKA-spissen Seydou Doumbia som erstatter for Mattia Destro. Det er Sky Italia som melder dette. Roma skal allerede ha en avtale på plass med russerne som innebærer lån med opsjon på kjøp, men det gjenstår å komme til enighet med spilleren. Doumbia er for øyeblikket i Afrikamesterskapet med sitt Elfenbenkysten. Samtidig meldes det at Borriello «offisielt» har blitt transferlistet, og at Roma venter på bud.

16.00 Gazzetta melder om enighet mellom Cuadrado og Chelsea, en avtale som inneholder et lån av Salah  til Firenze-klubben

15.45 – AS Roma melder om at Kevin Strootman må operere i kneet etter smellen han fikk mot Fiorentina. Uvisst hvor lenge han blir ute, operasjonen skjer i morgen. Kommer det en ny midtbanespiller inn? OPPDATERT 16.30! Kevin Strootman melder selv at det ikke er noe alvorlig og at han er tilbake snart!

15.10 – Roma har kun en non EU-plass igjen og verken Luiz Adriano, Mohamed Salah, Seydou Doumbia eller Jevhen Konoplyanka har det så maks en av disse vil komme i løpet av denne mercatoen.

15.00 – Alessandro Vocalelli sa i dag til Radio Radio at Roma nå ha gått tilbake til Mohamed Salah etter at Destro har dratt.

14.30 – Sky Sport melder at Pepin er på vei til medisinsk test og vil signere kontrakt senere i dag.

14.20 – Destro er nå på toget på vei til Milan. destro termini

13.45 – Artikkel om Destro sin overgang til Milan

13.15 – Di Marzio melder om at lånet koster Milan 700.00 euro med opsjon på €16M. Destro vil ta toget til Milano senere i dag og gjennomføre første del av den medisinske undersøkelse i kveld også ta siste del i morgen tidlig.

12.15- Mattia Destro skriver følgende på sin facebookside: «Grazie Roma: jeg var en liten gutt, og du har gjort meg stor. Her har jeg oppdaget at kjærlighet med verdi virkelig eksisterer. #ludovicacaramis
Nå til Milanello for en ny utfordring, jeg er overbevist og bestemt.
Jeg har allerede begynt nedtelling til San Siro. #rossonero #prontoapartire»

11.00 I følge Rete Sport vil Milan betale €1M for lånet med en opsjon på kjøp på €16M for Mattia Destro. Roma gav sommeren 2012 €15m for spissen.

10.55- Nå melder «alle» inkludert Milan Channel at Mattia Destro blir Milan-spiller

10.45- Både Di Marzio og Pedulla melder nå at Mattia Destro går til Milan. To meget troverdige kilder.

10.35 – Jevhen Konoplyanka blir ikke Roma-spiller og har uttalt selv til Gazzetta dello Sport: «Jeg vet det har vært snakk om en medisinsk test snart, men det er ikke sant. Jeg har lovt presidenten å bli i Dnipro ut kontrakten (sommeren 2015). Slik jeg har skjønt det så har klubbene kommet til enighet, men ikke med meg. Jeg liker Roma, de er stor europeisk i klubb og jeg er sikker på at min fremtid vil bli avgjort de neste dagene.»

10.30 – Corrielle dello Sport har på sin forside idag: «Destro sier ja til Milan» og er overbevist om at Destro er enige med Milan, mens Tuttusport melder at Destro fortsatt er i tenkeboksen ettersom Milan ikke er nødt til å kjøpe han til sommeren og risikerer å returnere til Roma. Det er ventet at en avgjørelse vil gjøres i løpet av dagen. Kontrakten med Milan er ventet å gi spissen €2.5M+bonuser i året frem til 2020.corsport

10.15 – Den franske avisen L’equipe er Roma i forhandlinger om å signere Stephane Ruffier til sommeren. St.Etienne-keeperen er ventet å koste €8M. Bourussia Dortmund er også interesserte.

10.10 – I følge La Repubblica har Rudi Garcia bedt Sabatini om å få fullført overgangen for Vlad Chireches. Midtstopperen var i søkelyset til Roma før Baldini og Tottenham snappet han opp i 2013. Roma skal lenge vært i forhandlinger om rumeneren og det kan virke som at dette vil gå i orden før overgangsvinduet stenger.

Dette skjedde i går:

– Mattia Destro forlot Trigoria tidligere for å møte AC Milans visepresident Adriano Galliani som hadde tatt turen til Roma for å overbevise 23-åringen. Roma og Milan har kommet til enighet om spilleren og det eneste som gjenstår er at Destro takker ja. Galliani sa etter møtet: «Vi kan ikke si at han er Milan-spiller enda. Alt ligger i hendene på Destro, han vil gi oss svar i morgen. Avtalen er lån med opsjon på kjøp, ikke obligatorisk kjøp.»

– Luiz Adriano ser ut til å glippe for Roma etter at budet som de sendte til Shakthar var for lavt. Shakthar Donetsk sin daglige leder sa følgende: «Vi prøver å få til en kontraktforlengelse med Luiz Adriano. Romas tilbud var for lavt og tilfredsstilte ikke våre krav. Sjansen for at han forlater klubben? Veldig liten. Jeg tror det er en god sjanse for at han blir, men det vet vi nærmere i løpet av de neste dagene.» Nå har Arsenal og Liverpool slengt seg på i kampen om brasilianeren.

Yevhen Konoplyanka var ventet å komme på medisinsk test, men nå har hele situasjonen snudd. Konoplyankas far som også er agent sa følgende: «Han vil mest sannsynlig ikke signere en kontrakt med Roma. Hva jeg kan si er at Roma er veldig interesserte, men sønnen min vil være i Dnipro frem til juni også dra.»

Seydou Doumbia sin agent har blitt kontaktet av Sabatini. Kontrakten til ivorianeren går ut i 2016 og han vil ta opp en ikke EU-plass som Roma kun har en igjen av denne sesongen.

José Machin også kalt for Pepin landet i går i Roma for å fullføre overgangen sin. Den 18-år gamle Malaga-spilleren sin kontrakt går ut i juni og Roma har vært interessert siden i sommer, men Malaga avviste Roma sitt bud i håp om at unggutten skulle signere en ny kontrakt. Overgangssummen er ventet å ligge på 350.000€.