Offisielt: Seydou Doumbia til Roma!

Etter at Destro ble meldt klar for Milan i går har jakten etter hans erstatter eskalert og nå er det klart at den 27-år gamle spissen Seydou Doumbia signerer for Roma

doumbia gervinho

 

 

«PFC CSKA takker Seydou for hans bidrag og suksess for laget i de siste årene og ønsker han all lykke til videre!»  – slik lyder tweeten fra klubben Seydou Doumbia nå forlater.

Videre melder klubben at Doumbia har signert en permanent avtale med Roma. Overgangssummen er bekreftet til €14,4M+ €1,5M i eventuelle bonuser. Doumbia binder seg til Roma frem til 2019.

«Jeg valgte Roma på grunn av angrepsfotballen og for å spille med et monster som Totti.» uttalte 27-åringen til Gazzetta dello Sport tidligere i dag.

Doumbia som for tiden er på plass i Ekvatorial-Guinea sammen med Gervinho gjør seg klar for kvartfinale mot Algerie i morgen vil ikke komme til den evige stad før laget har røket ut (senest 8. februar).

Ivorianeren spilte i Young Boys i to sesonger før han dro til CSKA Moskva i 2010 hvor hanble i 5 år. Totalt har Doumbia scoret 141 mål og hatt 58 assist på 208 kamper siden han kom til Europa. Den lynraske spissen har 10 mål på 15 Champions League-kamper og 4 mål på 5 Europa League-kamper. Denne sesongen har Doumbia 10 mål og 5 assist på 20 kamper, inkludert 3 mål mot Manchester City i Champions League.

Benevenuto Seydou!