Utsatt frist til gruppeturen! Ny frist er 1. mars!

Roma – Palermo 31. mai har blitt valgt som vårens gruppetur, og styret har i det siste jobbet med det praktiske rundt gjennomføringen. Det blir altså helt på tampen av mai, i et solfylt Roma og sesongens siste Serie A kamp. Vi håper det kan friste våre medlemmer til å slå rekorden på ca 60 reisende sist vår. 2015 er også vårt 5 års jubileum så dette bør feires!

 

 

I tillegg til selve kampen jobber vi med å sørge for diverse aktiviteter i løpet av helgen derav noen av alternativene vi jobber med er; Primavera-kamp på Trigora, fotballturnering og guidet tur på Olimpico. Dette blir i tillegg til den faste RCN middagen i Trastevere og påfølgende «rangling» i romas gater!

Fellesmiddag på "Il Ciak" Trastevere

Fellesmiddag på «Il Ciak» Trastevere, 2011

 

Påmelding:

Vi har fått en ny frist fra AIRC da billettsalget går noe tregere enn forventet, ny frist er 1. mars!

Du kan også kjøpe billetter via listicket.com, da vil du være sikret billett uansett. (Sjekk denne guiden til å kjøpe billetter via Listicket http://www.asroma.no/roma-live/reiseguide/ )

For påmelding ber vi deg fylle ut informasjon i DETTE DOKUMENTET samt skrive en bekreftelse på e-post til erlend@asroma.no merket GRUPPETUR RCN i emnefeltet, med navn på de du har skrevet inn i påmeldingsskjemaet. Minst èn av de påmeldte må være medlem. Om du har kjøpt via listicket så skriv det bak navnet i påmeldingsskjemaet!

Skriv dere også gjerne inn i Eventen på Facebook.

Billettprisen vil være 67€ for voksne og 47€ for barn under 14 på Tribuna Tevere (hvis vi ikke får plass der blir det Monte Mario og 97 for voksene og 68 for barn under 14).

Viktig: Roma Club Norvegia tar ikke ansvar for reise og opphold, dette er noe den enkelte må sørge for på egenhånd. Vi anbefaler også å bestille reise og opphold under hele helgen slik at dere får mulighet til å delta på felles arrangementer og unngår problemer i forhold til kamptidspunktet.