Il Messaggero: Roma sikter på Conte som Garcia’s arvetaker, mens Milan lurer i bakgrunnen

Il Messaggero spekulerer i om Roma muligens jobber med å erstatte Rudi Garcia ved slutten av inneværende sesong. Arvetakeren som lanserers er ingen ringere enn Antonio Conte.

rudi-garcia-antonio-conte_1k9okf2ue6rg81hx3c0vxwy74y

Antonio Conte’s stilling som landslagstrener har ført til en del snakk den siste tiden. Spekulasjoner vedrørende hans fremtid med Azzurri skøyt fart da han nylig avlyste den lenge planlagte treningsleiren for landslagsspillerene som skulle avholdes denne måneden.

Rapporter tyder på at en gruppe i det italienske fotballforbundet ønsker å erstatte Conte som landslagstrener, og om det skulle komme til å skje, er det tre klubber klare til å starte forhandlinger.

Paris Saint-Germain og Milan er allerede i tankerekkene til mange, men det var i dag at Il Messaggero førte Roma opp på listen over mulige destinasjoner for treneren.

Den Roma-baserte avisen Il Messaggero argumenterte i dag for at Roma nok kommer til å ønske Garcia avgårde, om intet trofé overrekkes klubben ved slutten av sesongen. De argumenterte videre for at Roma’s førstevalg som arvtaker da vil være Conte.

Samtidig melder Quotidiano Sportivo at Conte også er hovedmålet for Milan-president Silvio Berlusconi.

Conte rapporteres til å være mye lettere å signere, enn nummer to på listen for begge klubbene. Bayern München’s Pep Guardiola.

Selvfølgelig er dette kun spekulasjoner i italiensk media, som er glad i nettopp spekulasjoner, og ingenting er blitt sagt om at Garcia vil erstattes, eller at det i det hele tatt er snakk om det. Men likefullt et interessant tankeeksperiment som altså ble satt igang av hovedstadsavisen Il Messagero idag.