Notis-tirsdag med en solid dose ryktebørs

Notis-tirsdag: Ny kontrakt for Ljajic, en snurt Shaktar Donetsk-spiller og trenerrykter, trenerrykter og atter trenerrykter.

ljajic23

Går mot ny kontrakt for Ljajic

Corriere delle Sera rapporterete idag at forhandlinger om en ny kontrakt er satt igang mellom Adem Ljajic og AS Roma. Årsaken til dette rapporteres til å grunne i at klubben ønsker å fjerne utkjøpsklausulen i kontrakten på 25 millioner €.

Walter Sabatini skal innen kort tid sette igang samtaler, slik at Ljajic ikke forsvinner for 25 millioner € i det kommende overgangsvinduet som åpner ved sesongslutt til sommeren. Ljajic’s nåværende kontrakt varer til og med 2017.

Ljajic har så langt i år scoret åtte mål og to assist’s i Serie A. Samme avis mener også at alt tyder på at Ljajic er lykkelig i Roma, og skal være åpen til nye forhandlinger med hovedstadsklubben.

Luiz Adriano fortsatt lyst til å spille for Roma

Calciomercato kunne mandag fortelle at Luiz Adriano fortsatt er lysten på å spille for den italienske hovedstadsklubben og håper at en enighet mellom klubbene vil komme ved en senere anledning.

AS Roma skal ha vært svært nær å få i havn en avtale med Shaktar Donetsk om spileren, men når det nærmet seg deadline på ATA Hotel, valgte Sabatini og co i stedet å signere Seydou Doumbia.

I følge Calciomercato sine rapporter, skal AS Roma fortsatt være interessert i å signere Luiz Adriano, så ingen må bli overasket om det er et av navnene som dukker opp til sommeren.

Trenerrykter lever fortsatt i beste velgående

Den siste tiden har det vært spekulasjoner rundt flere trenere i Italia, også Roma’s Rudi Garcia. Tidligere har vi meldt om at Antonio Conte spås av flere til å være en eventuell arvetaker om Garcia forsvinner ved sesongslutt, noe som enkelte italienske medier spår, om han mislykkes i å bringe klubben et trofe.

I går var det Tuttosport’s tur til å melde seg på ryktebørsen, som på tross av sitt noe grumsete rykte har hatt rett i noen av sine ville spekulasjoner tidligere.

De kunne melde at Walter Mazzarri visstnok skal ha sagt nei til å bli det japanske landslagets trener, ettersom han uformelt skal ha blitt kontaktet av Roma og Fiorentina de siste ukene.

Mandagens Tuttosport kunne melde at den tidligere Napoli og Inter-treneren sa nei til Japan, etter å ha vært en av finalistene til å bli arvtaker for Cesare Prandelli på landslaget.

Fiorentina og Roma all-star stjerne Vincenzo Montella er spådd til å ta farvell med hverandre til sommeren, så det går nok ikke langt tid før ryktene starter om en gjenforening mellom Montella og Den Evige Stad.