Roma ser mot Kina

Som et nytt ledd i å gi Romas kinesiske fanbase større eierskap til klubben kommer Rudi Garcias menn til å stille med en helt spesiell drakt under søndagens kamp mot fortapte Parma. På draktens front vil de være trykt en helt spesiell hilsen til det kinesiske publikummet, med ønsker om et godt nytt år, som i Kina feires fra torsdag 19. februar. Kampen vil bli overført direkte på kinesisk televisjon.

B9uQDZ9CQAEqTeJ.jpg-large

«Vi har mange hengivne fans i Kina og vi ser frem til å kommunisere med dem mer direkte», sier Italo Zanzi til klubbens hjemmeside. «Vi er klare til å etablere denne relasjonen gjennom tilpassede aktiviteter i Roma, Kina og gjennom sosiale medier.» Roma har også opprettet en Sino Weibo-konto, en mikrobloggtjeneste som omtales som en blanding av Facebook og Twitter. Sino Weibo er en av de mest populære sosiale plattformene på nett i Kina.

Så gjenstår det å se da, om spilleren vil levere ekstra godt som følge av de nye, tettere båndene til våre kinesiske venner.

極限競速羅馬!