Doumbia: Jeg håper å leve opp til fansens forventninger

Kun to dager etter sin ankomst til Roma debuterte nyinnkjøpte Seydou Doumbia og mandag var det klart for pressekonferanse. 

doumbia roma

 

Du har ikke vært i Roma så lenge, hvordan har dine første dager i byen vært?

Det har vært bra, de ansatte og laget har gitt meg en bra velkomst. De første dagene har vært positive.

Hvordan kom overgangen på deg? Når hørte du om Romas interesse og hva gjorde at du sa ja?

Jeg var allerede på plass i Afrikamesterskapet da jeg fant ut om Romas interesse. Jeg fikk sjansen til å snakke med treneren, men jeg hadde snakket om det med min landslagskollega Gervinho over de to siste årene og det var en viktig faktor for å velge Roma.

Do kom til Roma i en tid hvor scoringer ser ut til å være et problem, bare 12 mål på de siste 13 kampene. Tror du at du kan løse dette problemet?

Nå som jeg har signert for Roma håper jeg å gi laget en hjelpende og gi mitt talent til lagets disposisjon. Jeg har spilt min første kamp allerede, og jeg håper at i fremtiden jeg vil ha suksess som matcher laget og supporterne forventninger.

Hva er dine karakteristikker? Føler du deg som en midtspiss?  

Ja, jeg er en midtspiss som liker å spille i straffefeltet. Det er sant at jeg har scoret mange mål tidligere, jeg trenger selvtillit og da er jeg sikker på at det går bra.

Du møtte Roma med CSKA når de var på sitt beste, hva slags forskjeller ser du på det Roma og dagens Roma?

Jeg tror det ikke er noen forskjeller sammenliknet med September, man har alltid noen dårlige perioder men jeg liker å tenke på at vi fortsatt ligger på 2. plass selv om den siste kampen ikke var så bra.

Du har ikke spilt mange offisielle kampen mellom november og nå. Hvor mye tid trenger vi før vi ser det beste av Doumbia?

Jeg skal jobbe hardt for å komme i god form og jeg har allerede begynt.

Hvordan forklaringer du buingen på søndag når du gikk av banen?

Søndagens kamp var vanskelig og vi trente å vinne for å ta innpå poeng på førsteplassen. Det som er sikkert er at jeg vil jobbe hardt for å snu de som buet inn til applaus. Jeg akter å gjøre det i løpet av de kommende dagene.

En treningsøkt på gymmen, en med gruppa og så på banen. Tror du Garcia gjorde en feilvurdering ved å bruke deg fra første minutt?

Jeg tror ikke det, jeg spilte finalen i Afrikamesterskapet. Det er sant at jeg trente bare to ganger før jeg gikk på banen og forestillingen min var ikke den beste, men som jeg har sagt tidligere så vil jeg jobbe hardt for å gjøre det bra.

Føler du at du prøver å roe ned fansen ved å si at søndagens kamp ikke var den ordentlige Seydou Doumbia?

Jeg har tidligere sagt at alt handler om hardt arbeid. Jeg jobber hardt og jeg skal gjøre alt for å leve opp til forventningene til fansen og klubben.