Roma tar imot Feyenoord

CL-exit sendte Roma til Europa League. Kanskje kan et tungtgående Roma-maskineri ha godt av et avbrekk fra Serie A.

Første hinder på veien mot europeisk suksess er nederlandske Feyenoord. De er for øyeblikket nummer 3 i Eresdivise, hele 20 poeng bak Kevin Strootmans tidligere klubb PSV, som topper tabellen. Fansen til Feyenoord har et noe frynsete rykte på seg og de har allerede satt «farge» på byen. 27 har så langt blitt arrestert, blant annet etter utagerende oppførsel på Campo de Fiori.

Roma har som vanlig en haug med fravær. Rudi Garcia har allerede bekreftet at Lukasz Skorupski kommer til å vokte buret fra start. Maicon har reist til Barcelona for å besøke spesialist, og er trolig ute i et par uker. Yanga-Mbiwa startet i serien mot Parma, men det er ventet at Astori får sjansen i kveld. Holebas var suspendert forrige helg og har friske bein til denne kampen.

Pjanic, De Rossi og Nainggolan utgjør trolig midtbanetrioen, mens tridenten på topp er vanskeligere å spå. Forhåpentligvis får Daniele Verde tillit fra start. Doumbia og Gervinho var begge uhyre svake mot Parma, og begge kan havne på benken på bekostning av Totti og Florenzi (som fort kan bli å finne på høyreback).

Rudi Garcia har tatt ut følgende tropp:

ASTORI
CHOLEVAS
COLE
DE ROSSI
DE SANCTIS
DOUMBIA
FLORENZI
GERVINHO
KEITA
LJAJIC
MANOLAS
MAPOU
NAINGGOLAN
PAREDES
PJANIC
SKORUPSKI
TOROSIDIS
TOTTI
VERDE

Sannsynlig XI:

Roma (4-3-3): Skorupski; Florenzi, Manolas, Astori, Holebas; De Rossi, Pjanic, Nainggolan; Verde, Totti, Gervinho

Feyenoord (4-2-3-1): Vermeer; Karsdorp, Mathijsen, Kongolo, Nelom; Clasie, El-Ahamadi; Toornstra, Immers, Boëtius; Kazim-Richards

Kampstart er 19.00 og er dessverre ikke å finne på noen norske kanaler.