Spillervurderinger Verona – Roma 1-1

Morgan De Sanctis, keeper – 7,0B-deNbkIYAAhswf
Morgan hadde en av de aller roligste dagene på job på lenge. Verona tvang ikke fram en eneste redning fra vår rutinerte sisteskanse. Kan ikke lastes for målet, da ballen endrer retning i en uheldig Keita. De få gangene han må i aksjon, gjør han stort sett det riktige. Har et utspill utover sidelinjen, ellers god.

Alessandro Florenzi, høyre back – 7,0B-dc0KRIAAAHCsN
Vikarierer som vanlig bra på høyreback. Ingen tvil i at styrken hans er fremover på banen, men gjør seg ikke bort de gangene han må forsvare. Ikke like god som Maicon i toppform, men ikke langt unna heller. Skaper mye, og må dessverre forlate kampen rett før pause etter noen smeller. Taper duellen som leder til målet, men da er den unge romeren skadd, og hemmes klart av det (men trekkes ikke).

Kostas Manolas, midtstopper – 6,5
Den beste av Romas stoppere. Bryter bra, og lar seg ikke pille på nesen av en litt større Luca Toni. Er fremme på hjørnespark, og avslutter bra, men dessverre like utenfor. Fremstår ikke som en 23-åring, men unødvendig gult kort på slutten.

Davide Astori, midtstopper – 6,0
Ikke helt komfortabel med å gi Astori 6,0 (ligner mer 6,39), men det forventes liksom litt mer av ham. Spiller bra sammen med Manolas, men virker vaklende i enkelte situasjoner. Opphever offsiden noen ganger, der Verona kan fortsette angrepene sine, og tvinger så å si lagkameratene sine til å gi vekk hjørnespark. Er sterk i duellene med Toni, og har en viktig inngripen der han tackler Christodoulopolos (wow) i en Verona-overgang. Anstendig dag på jobben.

Ashley Cole, venstre back – 6,5
Nok en god kamp av Cole. Spiller bra sammen med Ljajić da han kommer seg framover. Krever straffe der rutinerte Marquez stiller seg i veien, og kunne fort ha fått det. Pådrar seg et litt klønete kort der Gomez snubler i bena hans, etter dommeren har stoppet spillet. Bra formkurve på briten!

Miralem Pjanić, midtbane – 6,0
Har ikke hatt den beste perioden i Romadrakten den siste tiden, og gårsdagen var intet unntak. Er, som vanlig, bra med ball, og skaper rom for medspillere, men når absolutt ikke opp til forventningene. Har ikke lignet seg selv denne sesongen. Blir byttet ut fordel Verde etter 83 min.

Seydou Keita, midtbane – 7,0Unknown
Er en av Roma beste, og lener seg behagelig tilbake på sin eventyrlige rutine. Kjemper godt mot innbitte Hallfredsson og en hardt arbeidende Tachtsidis. Gjør få feil med ball, og spiller seg, og laget, ut av samtlige situasjoner. Kan heller ikke lastes for målet. Er ellers trygg, voksen og god!

Radja Nainggolan, midtbane – 6,5
Ninja har verdens største kontor, og jobber utrettelig til dommerens sluttsinal. Er så mye innvolvert at det er i ferd med å bli hans begrensning. Vinner mye ball, og taper mye ball. Skyter i stedet for å slippe ball til medspillere, som et resultat av hans høye intensitet og vilje. Dersom vår ivrige belgier reduserer antall feil, kan han bli en vanvittig bra spiller! Vil se mer!!

Gervinho, angrep – 6,0
Fremstår litt tammere enn vi har sett ham, men løper mye og skaper uro i motstanderens forsvar. Blir fort ‘Captain Random’ da han har ball, og burde kanskje puttet i første omgang. Liker at han er motstanderens usikkerhetsmoment og ikke vårt. Kommer garantert sterkere tilbake!

11021262_10152811373864139_7626646704792624653_n

Francesco Totti, Kaptein – 7,0
Det oser vilje og grinta av vår evigunge legende. Smeller inn sitt 240. Serie A mål for Roma, og slutter sånn sett aldri å imponere. Bestemmer seg for å score, og slik blir det. Byttes ut grunnet tett kampprogram, og oppfordres sterkt til å fortsette i samme vigør på torsdag.

Adem Ljajić, angrep – 6,5
Han er en flott og leken fotballspiller, som uheldigvis ebber litt av mot slutten. Gir Pisano mye å tenke på, og smeller ballen i overliggeren rett før pause. Kombinerer fint med kollegene i angrep i starten av første omgang, i tillegg linket han bra med briten på backen. OK +, for vi vet han har mer inne.

Vasillis Torosidis, høyreback – 7,0
Må inn og ta over Florenzis vikariat rett før pause, og har en bra kamp. Er selvsagt en annen spillertype enn Florenzi, som gjør seg gjeldene i angrep, men vil nok huskes best for sine redninger på strek. Har flere redninger enn keeper, og på en måte er jo det bra. Er en stødig og profesjonell fyr.

541625_10152791404784139_1569748704884528365_n

Seydou Doumbia, angerp – 5,0
Får spille de siste 25 minuttene for Totti. Spissen passer ikke inn i beskrivelsen av ham før han kom til Roma. Minner mer og mer om Shabani Nonda. Bør få mer tid til å finne seg til rette, but we are not amused.

Daniele Verde, midtbane N/A
Får sju minutter for Pjanić, uten å markere seg nevneverdig.