Billettinfo: Lazio – Roma 24. mai

Det har kommet en del forespørsler til disse kampene, men da billetter ikke er i salg fordi sikkerhetsmyndighetene har kategorisert kampene som risikokamper, har vi ikke kunnet ta imot bestillinger enda. Billettsalget til disse kampene vil kun åpne 3 uker før kamp, men jeg har undersøkt med billettkontoret og fått signaler på at det ikke vil være noe problem for oss å få kjøpt billetter via AIRC til disse kampene.

Roma – Napoli 04.04: Når det gjelder denne kampen kommer det etter all sansynlighet ikke til å bli lagt ut billetter på listicket.it. Eneste måte å få kjøpt billetter på forhånd vil derfor være gjennom oss. Det vil også være usikkert om det går an å kjøpe billetter dagene før kamp i Roma. Vi anbefaler dere derfor å bestille billetter via oss hvis dere er medlem. Kun Tevere og Montemario vil være tilgjengelig uten Tesserea del tifoso til denne kampen. (Oppdatering: Billetter må bestilles og betales innen onsdag 25. mars.)

Lazio – Roma 24.05: Dette er en bortekamp, så selv om den spilles på Olimpico får vi ikke bestilt til det som vanligvis er våre tribuner. De tilgjngelige tribunene er Distinti Sud, Curva sud og Montemario Laterale Sud. Montemario er nok den eneste «sikre» tribunen for vår del, men vi har med hel klart å få tak i et knippe billetter til Curva Sud under tidligere bortekamper mot Lazio, så det skal ikke utelukkes. Hvis dere sender forespørsel om Curva eller Distinti Sud og det ikke er tilgjengelig kjøper vi automatisk billetter på Montemario. Vi tar ikke lenger imot bestillinger til denne kampen.

Screen Shot 2015-02-27 at 17.30.00

Billettpriser (+€2 i kommisjon til AIRC)

Bilettforespørsler foregår på følgende måte: Fyll ut informasjon i DETTE DOKUMENTET samt skrive en bekreftelse på e-post til erlend@asroma.no merket den aktuelle kampen i emndefeltet, med navn på de du har skrevet inn i påmeldingsskjemaet. Minst èn av de påmeldte må være medlem. Betal deretter samlet beløp rett inn til vår konto 1503.17.84147 i dagens kurs EUR-NOK.

Vi vil sende informasjon til de som har bestilt så snart jeg får bekreftelse fra AIRC om at billettene er i orden.

 

Forza Lupi!