Spillervurderinger Feyenoord

Skorupski 6.5 –  Får et par avslutninger på seg i løpet av de første minuttene, men blir ikke satt på noen stor test før godt ut i første omgang da Toornstra sendte polakken ut i full strekk. Får en vanskelig jobb på scoringen, men er på måter ikke umulig å ta.

Holebas 7,0 – Meget god kamp defensivt av grekeren som hadde meget god kontroll på Feyenoords høyreside som de som regel angrep fra. Vant ballen fra Feyenoord en god del ganger og fikk ryddet unna angrep som hadde potensiale til å bli farlige.

Yanga-Mbiwa 7,0 – Litt heit i toppen i første omgang og fikk irritert på seg Feyenoords angrep, men fikk roet seg ned etterhvert og spiller nøyaktig og rolig.

Manolas 6,5 – Må ta på seg noe av skylden for at det blir baklengsmål ettersom det var han som slo frisparket (etter å ha blitt stemplet selv) som endte i brudd og utlikning for Feyenoord.

Torosidis 7,5 – To vakre målgivende pasninger til Ljajic og Gervinho avgjorde kampen. Meget offensiv og villig til å gå på løp.

De Rossi 6,0 – Kommer dårlig i gang, men får styrt spillet utover i kampen og er overraskende offensiv i spillestilen noe som var meget positivt å se. Dog blir det et stort trekk for en meget høy albue på Kazim-Richards som kunne kostet avansement med rødt kort og straffe i mot på stillingen 0-0 hvis dommeren hadde sett det.

Keita 6,5 – Bra trykk på ballfører og danner er bra mur med De Rossi, men er fortsatt litt igjen til formen han viste på høstparten.

Pjanic 6,5 – Meget lite motivasjon å finne på bosnieren om dagen, ei heller noe unntak mot Feyenoord. Var litt på i starten og fikk snappet opp en ball til Totti som nesten ble 1-0 med en chip, men kun minutter etterpå holdt han på å assistere Feyenoord da han mistet ballen til Toornstra som fyrte av fra langt hold.

Ljajic 7,0 – Bra aggressivitet igjennom hele kampen og scorer et meget viktig mål på overtid av førsteomgang som endrer mentaliteten inn til pause.

Totti 6,5 – Cucchiaio like utenfor, frispark i stolpen og en lekker hælpasning var Tottis bidrag i første omgang. Noe anonym i andre.

Gervinho 7,0 – Ble stoppet av noen fantastiske blokkeringer i første omgang og  fikk ikke det helt til å stemme. Avgjør kampen med sin scoring kun tre minutter etter Feyenoord sin utlikning.

Garcia 7,0 – En god taktisk kamp av Roma som var tålmodige og ventet på scoringene i stedet for å rushe ut i 100. Avansementet var aldri truet etter Gervinho sin scoring, muligens noe sene bytter. Sparer Nainggolan fra start med tanke på mandagens ligaavgjørende kamp mot Juventus.

Innbyttere:

Iturbe, Nainggolan, Paredes N/A – Kommer inn i løpet av de siste 15 minuttene da Feyenoord nesten hadde gitt opp.