Roma 1-1 Juventus

Avstanden opp til Juventus forblir på 9 poeng og nå er det bare å sikre 2. plassen og vente på ny sesong…

 

For en skal være bra optimist om en fortsatt har håp om en Scudetto til Roma etter at Il Giallorossi tok sin sjette strake uavgjort på eget gress i Serie A denne sesongen og ikke siden november i fjor har Roma gitt hjemmepublikumet en trepoenger og juble for.

Selv om dette var en kamp Roma måtte vinne og drømmen om gull skulle leve i beste velgående var hjemmelaget aldri i nærheten og kampen våknet ikke til livet før Torosidis ble utvist med to gule kort etter en takling på Vidal etter 62 minutter. Før den tid hadde så og si nada skjedd og ingen av lagene hadde maktet og kommet til en kvalifisert sjanse.  De 10 Roma-spillerne som var igjen på banen etter utvisningen  var pent nødt til å se Tevez score på det påfølgende frisparket.

Roma greide dog å komme tilbake med kun 10 mann på banen da Keita via Marchisio fikk pirket inn en utlikning på et frispark fra innbytter Florenzi, men det var dessverre ikke nok for Roma som sender gjestene nordover vel vitende om at Scudettoen for fjerde år på rad blir værende i Torino.