Spillvurderinger Juventus

 

De Sanctis – 6,0 Reagerte ikke kjapt nok på frisparket til Tevez og ble stående og se på at Juventus tok føringen. Ble ikke satt på mange prøver utenom det. Bruker alt for lang tid på utspark når Roma jakter scoring…

Holebas – 5,5 Åpnet meget svakt og gjorde et par grove feil innledningsvis. Får svingt inn noen innlegg, men aldri den hel store presisjonen i det han gjorde. Slet til tider med Lichsteiner

Yanga-Mbiwa – 6,5 En av hans beste kamper tatt motstanderen i betraktning selv etter noen risikable manøvrer som kunne gitt Juventus meget farlige overganger.

Manolas – 7,0 Blir mye ballfordelinger i første omgang, men når kampen åpner seg opp etter utvisningen var Manolas i en helt egen liga og ryddet unna det som kom av kontringer i mot.

Torosidis – 5,0 Fra best sist til dårligst i kveld. Det første gule kortet er helt unødvendig da han taklet Vidal på motsatt halvdel, mens den andre er han til dels uheldig på. Dog ingen god kamp av grekeren frem til han får en tidlig dusj.

De Rossi – 5,5 Åpner kampen som en villmann og var heldig som ikke fikk gult kort etter kun 18 sekunder da han meiet ned Vidal. Får gult kort senere i første omgang og har nok en svak toppkamp. Fikk være kaptein i 2 minutter fra da Totti ble byttet ut i 70 til han selv måtte forlate banen i 72′

Keita – 6,5 Unngår tapet med en fin involvering på en døball og er den sterkeste på Romas midtbane som generelt var meget svak og mistet mye ball. Lager et par dumme frispark i mot.

Pjanic – 6,0 Frisk åpning til Pjanic anno 2014/2015 å være, men dabber av etterhvert. Blir aldri helt det store fra Pjanic.

Ljajic – 5,5 Prøver seg litt frem, men får lite til og det hele endte ofte opp i balltap.

Totti – 5,5 Helt borte fra kampen og slet med å skape noe foran Juventus sin forsvarsrekke.

Gervinho – 5,5 Ble ikke matet bra med baller og fikk vanskelige utgangspunkt nede ved hjørneflagget ved flere anledninger, men der han i forrige sesong driblet seg forbi to og tre mann blir det nå veldig stillestående og lite resultat av det Gervinho foretar seg.

Garcia – 6,5 Gjør bra bytter hvor samtlige tre gjør et viktig bidrag for kampen, men en kan nok en gang spørre seg om de kom for sent ettersom de gule kortene haglet og Roma skapte nada de første 65 minuttene. Isolert sett er det meget godt å få med seg ett poeng mot serielederen med 10 ettersom man er i den formen som man er i.

Innbyttere: Florenzi, Iturbe og Nainggolan får under en halvtime hver og blir ikke vurdert. Dog gjorde alle positive figurer i de minuttene de var innpå.