Fredagsnotiser fra den evige stad

Enda en Roma-spiller til MLS? Hvor mye ødela Feyenoord-supportere i Roma-by? og hvem er siste innslag på Sabatinis liste?

i-have-spoken-dutch-ambassador-i-asked-him-do-you-intend-pay-damages-marino-said

Daniele De Rossi il Capitano Futuro kan ende opp i den amerikanske divisjonen MLS. skal man tro ryktene i MLS skal man tro ryktene hos det italienske mediehuset Mediaset.

Midtbanespillerens kontrkat går ut i 2016, og det har foreløpig ikke vært noen snakk om en eventuel forlengelse for De Rossi.

Når spørsmål stilles ved hans spilleform, samt en svakt økende misnøye blant supporterne, spekulerer mediehuset Mediaset i om De Rossi vil forlate klubben.

De Rossi har i likhet med Fransesco Totti tilbrakt hele sin karriere i klubben, men mediehuset Mediaset hevder han har valget om å signere for New York City, og at han dermed kan ende der ved kontraktslutt. Ingenting offisielt er uttalt i denne saken.

Feyenoord-supportere bidro med ødeleggelser av Roma by, til den nette sum av 5,2 millioner euro, i følge renovasjonsetaten i Roma. De ødela historiske monumenter slik som den nylig renoverte Fontana della Barcaccia, ødela lokale biler og urinerte på historiske romerske murer.

De hollandske myndighetene har foreløpig nektet å betale for skadene, og et forslag om å spille en vennskapskamp landene i mellom til inntekt for skadene forårsaket av de hollandske rølpene, er også blitt nedstemt.

Roma slo Feynoord ut av ligaen med en 2-1 seier i Rotterdam, hvor kampen måtte pauses i ti minutter grunnet at Feyenoord-supportere kastet lightere, kronestykker og brennende-bananer inn på banen.

Manchester City midtbanespiller James Milner er aktuell for Roma, skal man tro ryktene i torsdagens Gazzetta dello Sport.

Avisen rapporterer at Walter Sabatini snakket med midtbanespilleren for en drøy halvannen uke siden, men at ingen avtale er på bordet enda.

29 åringens kontrakt med Manchester City går ut ved slutten av denne sesongen.