Baldissoni: Garcia sitter utrygt om Roma ikke kommer på 2. plass

 

Etter en horribel form for tiden nærmer lagene bak seg med stormskritt og det var en kraftig pipekonsert som ble servert av Curva Sud da dommeren blåste av gårsdagens kamp på stillingen 0-2 til Sampdoria. 

garcia roma

For selv om spillet i første omgang var meget oppløftende og Viviano sto som en levende vegg på alle forsøk som kom så hjelper det lite for en hardt presset Garcia når Sampdoria satte de sjansene de fikk.

«Roma spilte og Sampdoria scoret. Vi var ikke bra nok i angrep i førte omgang og på grunn av egne feil scorer de på en corner. Vi skulle ha greid og snudd resultatet, men med hendelsen som gjorde at vi ble 10 mann endret mye. Mange av tingene som ble gjort kunne ha vært unngått, inkludert det røde kortet.»

6. januar lå Roma på 2.plass med kun ett poeng opp til Juventus og med kun én seier på de siste 10 kampene og har Roma gått fra Scudetto-kamp til kamp om 2.plassen ettersom Juventus nå er hele 14 poeng foran. Lagene bak nærmer seg veldig og byrival Lazio ligger kun poenget bak etter at de virkelig har funnet vårformen og står med fem strake seire.  Gårsdagens motstander Sampdoria ligger på 6.plass kun fem poeng bak så det blir en meget spennende kamp om Champions League-plassene mot høsten.

Hvis formkurven fortsetter så la Romas konsernsjef Mauro Baldissoni ikke skjul på at Garcias fremtid er usikker:

«Jeg tror Roma er kapable til å komme på 2.plass og gå langt i Europa League. Hvis ikke det skjer er det på tide å reflektere.»

Og Rudi Garcia selv vil ikke være til bry for Roma og er åpen på at det hele må evalueres til sesongslutt:

«Jeg har lært og elske dette Roma og byen, men jeg vil aldri komme til å være til bry for klubben. Vi får se på det hele ved sesongslutt.»

Til torsdag får Roma og Rudi Garcia muligheten til å rette opp i det hele i tillegg til å få en revansje for Coppa-exiten da Montella tar med sitt Fiorentina til Olimpico for returoppgjør i Europa League (første oppgjøret endte 1-1).