Garcia: «De med stolthet og karakter kan bli med videre»

Rudi Garcia var naturlig nok lite fornøyd med 0-3 hjemme mot Fiorentina. Nå brenner det på dass for Roma som kjenner den dårlige ånden til Lazio og Napoli i nakken.

«Akkurat nå er jeg sjokkert fordi vi virkelig ville vinne. Men vi kan ikke gjøre noe med individuelle feil. Nå må vi bare konsentrere oss om ligaen og 2. plassen. For å ha en akseptabel sesong må vi kvalifisere oss til Champions League. Vi har elleve bataljer igjen i kampen om 2. plassen. »

Garcia maner nå laget til å vise karakterstyrke.

«Nå har vi to valg: enten kan vi gi opp, det kommer ikke jeg til å gjøre, eller vi kan heve hodene og løse dette. Dette var det siste jeg hadde forventet fra laget mitt. De med stolthet og karakter kan følge meg videre. Jeg bryr meg ikke om de som er svake. I morgen tidlig er jeg tilbake for å kjempe.»