Roma på hodet ut av Europa

Roma hadde et godt utgangspunkt før møtet med Fiorentina på Olimpico. I første kamp på Artemio Franchi hadde Roma fått med seg det man regnet med skulle bli et viktig bortemål etter at Keita gjorde 1-1.

Det bortemålet hadde minimal betydning all den tid Roma tapte hele 0-3 for Vincenzo Montellas Fiorentina. Først lagde José Holebas straffe som Gonzalo Rodriguez satte enkelt i mål. Deretter forærte Lukasz Skorupski en scoring til Marcos Alonso før ingen fulgte Basanta på en corner. 0-1, 0-2 og 0-3. Etter 21 minutter.

Roma gikk mer og mer opp i liminga, men skapte noen sjanser utover i første omgang. I andre omgang var de ikke i nærheten av noe som helst, og det hører også med til historien at Mohamed Salah traff treverket to ganger for Viola. Adem Ljajic gjorde farsen komplett da han fikk rødt kort rett før slutt etter å ha pådratt seg to klare gule kort.

Curva Sud var lite fornøyd med lagets innsats og forlot etter hvert svingen tom. De kom imdlertid tilbake da det gjenstod 10 minutter av kampen for å meddele at de syntes innsatsen hadde vært i slappeste laget. Laget gikk bort til supporterne etter kamp for å ha et åpent forum for hva som kunne ha gått galt.

Fra spøk til alvor; det ser virkelig stygt ut for et Roma i tilsynelatende fritt fall. Neste kamp mot Cesena blir uhyre viktig ettersom Champions League-plassen akkurat nå ser ut til å henge i en syltynn tråd. Man har i hvertfall ikke mer Europa-spill å konsentrere seg om denne sesongen.