Uhyre viktig søndag

Roma er nærmest tvunget til å vinne borte mot Cesena søndag kveld. Med Lazio og Napoli pesende i nakken trenger Roma sårt tre poeng mot nedrykkskandidaten for å holde utfordrerne på avstand.

Mimmi Di Carlos lag ligger på 19. plass på tabellen med fire poeng opp til trygg plass. Med andre ord har også hjemmelaget mye å spille for. De hvitkledde må klare seg uten Marilungo, Tabanelli, Ze Eduardo, Yabré, Valzania og Brienza.

Det brenner stadig varmere under føttene til Rudi Garcia, og i går påstod transferguru Alfredó Pedulla at James Pallotta hadde møtt tidligere Roma-trener Luciano Spalletti i Miami for å diskutere en eventuell retur til den evige stad. På dagens pressekonferanse var Garcia mest opptatt av at laget må stå samlet for å komme seg ut av uføret de for øyeblikket befinner seg i.

«Vi kommer oss bare ut av denne situasjonen ved å stå samlet og vi skulle ærlig talt stått sammen tidligere. Nå må vi fokusere på vår neste viktige oppgave, borte mot Cesena. Vi er nødt til å begynne å vinne kamper igjen.»

Søndagens motstander har hatt en svak sesong, men kan definitivt by på problemer for et Roma milevis unna formen.

«Cesena er en sterk motstander som spiller på kunstgress, noe vi ikke er vant med. Vi må være klar over Cesenas styrker, men bare fokusere på vårt eget mål: å vinne.»

Garcia må klare seg uten Totti som har pådratt seg en lårskade. Victor Ibarbo gjør comeback i troppen etter å ha vært ute siden debuten mot Fiorentina i Coppa Italia. Yanga-Mbiwa er i troppen til tross for smellen han pådro seg i Europaliga-exiten, men må testes nærmere. Foruten de vanlige fraværene er Keita og Pjanic suspenderte til oppgjøret.

Det skal bli spennede å se hvilke endringer Garcia gjør etter at laget røk ut av Europa med et brak. Holebas har trolig godt av en tur på benken, det samme kan sies om Gervinho som virker uhyret preget av den dårlige stemningen som råder rundt klubben om dagen.

CESENA (4-3-1-2): Leali, Perico, Capelli, Kranjc, Nica; Giorgi, Mudingayi, Pulzetti; Carbonero; Defrel, Djuric

ROMA (4-3-3): De Sanctis; Torosidis, Manolas, Astori, Cole; De Rossi, Nainggolan, Paredes; Florenzi, Ljajic, Gervinho

Kampstart er 20.45 og oppgjøret kan bivånes på Cmore Live.

FORZA ROMA!