Tilbake til hverdagen

Spillerne som har vært borte på landslagsoppdrag returnerer nå til Trigoria. Slik gikk det med Romas spillere på landslagsoppholdets andre kampdag:

Arturo Calabresi, Daniele Verde og Elio Capradossi tapte for Østerrike med Italias U-19. Det positive med Romas øyne var at den Capradossi tegnet seg på scoringslista. Dermed får ikke Italia delta i EM i Hellas til sommeren.

Alessandro Florenzi spilte høyre vingback mot England. Det ble med én time for Florenzi som ble erstattet av Milans Ignazio Abate.

Formsvake Miralem Pjanic fikk én omgang da Bosnia spilte uavgjort 1-1 mot Østerrike. Radja Nainggolan fulgte opp sin gode innsats fra tidligere i uken da han spilte 86 minutter av Belgias 1-0 seier over Israel.

Dermed har Rudi Garcia straks fulle tropper på Trigoria slik at man får foberedet seg optimalt til den viktige lunsjkampen mot Napoli påskeaften. Gervinho er som kjent ute etter smellen han fikk tidligere i uka, men det er heller ikke sikkert at kaptein Franceso Totti rekker oppgjøret. Victor Ibarbo har vist fin form etter skadecomebacket og det er ventet at han tar plassen til Gervinho.