UEFA Youth League: Roma – Chelsea

Våren er i full gang, og det nærmer seg de virkelig spennende rundene i de forskjellige europeiske fotballturnerningene. Roma er som kjent ute av begge konkurransene det har vært del av denne sesongen, men Alberto De Rossis unggutter har imponert kraftig og kriget seg til semifinale etter å ha slått ut både Ajax og Manchester City på veien.

Primavera reiste i går til sveitsiske Nyon, hvor kampen skal spilles i morgen ettermiddag. Troppen har blitt noe forsterket siden møtet med City i kvartfinalen, da Sanabria har kommet tilbake fra skade og Daniele Verde har blitt gjeninkalt etter et par måneder inne i førstelagsvarmen.

Motstander er Chelsea, hvis ungdomslag har vært fryktinngytende sterke så langt i år. De har vunnet alle sine kamper så langt i turneringen, og står med en målforskjell på +25, og kun to innslupne mål. En av stjernene på laget heter Dominic Solanke, som er delt toppscorer i turneringen.

I liket med Rudi Garcia foretrekker Alberto De Rossi a spille med en offensiv 4-3-3. Capradossi pådro seg et rødt kort mot slutten av forrige kamp, og er suspendert. Lagoppstillinger vil vi komme tilbake med nærmere kampstart.

Tidspunkt for kamp er altså klokken 1715 fredag, og da begynner også tv-sendingen – denne gang på Eurosport. I tillegg vil Romas youtube-kanal ha sending både i forkant og etterkant av kampen.

Daje Ragazzi!