Før Torino-Roma

Etter fem kamper uten seier har Roma endelig kommet tilbake på vinnersporet og jakter sin tredje strake seier når laget møter Torino søndag. 

florenzi torino

 

Etter at lagene bak begynte å komme veldig nærme og Champions League-plassen var truet har Roma fått et lite pusterom ned til 4.plassen på syv poeng. Pusterom er det ikke ned til Lazio som er i ekkelt bra form for tiden og med syv strake seire ligger kun poenget bak Roma. Det er dermed veldig viktig at Roma tar med seg alle tre poengene fra Torino for å være sikre på at 2.plassen fortsatt tilhører den røde delen av den evige stad.

Enkelt blir det dog ikke å ta alle tre poengene søndag fra Torino som åpnet 2015 på glitrende vis før det stoppet litt opp for en måned siden, men i likhet med Roma står de på to strake seire mot henholdsvis Parma og Atalanta. Med 7.plass er de fortsatt med i kampen om et nytt Europa League-eventyr etter at de gjorde det meget godt og slo ut blant annet Athletic Bilbao før det ble stopp i åttendelsfinalen mot Zenit.

Høstens oppgjør endte hele 3-0 til Roma etter scoringer av Torosidis, Keita og Ljajic. Torosidis får dog ikke muligheten til å score igjen ettersom han er suspendert og det er ventet at Florenzi tar hans plass ettersom Maicon fortsatt er skadet. De andre som er ute grunnet skade er Castan, Gervinho, Keita, Strootman og Ucan. Totti er fit igjen og kan komme til å gå rett inn på laget.

 

Vi forventer følgende lag:

Torino (3-5-2): Padelli; Maksimovic, Glik, Moretti; Peres, Vives, Gazzi, El Kaddouri, Darmian; Quagliarella, Maxi Lopez

Roma (4-3-3): De Sanctis; Florenzi, Manolas, Astori, Holebas; Pjanic, De Rossi, Nainggolan; Iturbe, Totti, Ljajic

 

Kampstart er 15.00 og kampen vises på csports.no (ikke på TV, kun nett)