Garcia: Jeg er ikke skuffet, jeg er sint!»

Etter at by og tabellnabo Lazio tapte mot Juventus i går hadde Roma muligheten til å ta tilbake 2.plassen som de lyseblå overtok forrige helg da Roma kun greide 1-1 borte mot Torino, men nok en gang greide ikke Roma å sikre alle tre poengene etter å ha tatt ledelsen.

Det hele startet bra da Roma fikk straffe etter to minuter da Stendardo handset på en pasning fra Ljajic. Totti var sikker fra 11-meteren og satte inn sin 241. scoring i Serie A.

Men fra scoring og utover svartnet det helt spillemessig og Garcia sa selv i etterkant av kampen:

«Jeg så et Roma-lag som ikke spilte bra. Etter Totti sin scoring sovnet vi. Det var litt bedre i 2. omgang, men det var våres verste første omgang denne sesongen. 

For Atalanta svarte på sjokkåpningen og ut fra ingenting ble tidligere Roma-spiller Urby Emanuelson felt av Astori og German Denis sendte De Sanctis feil vei og stillingen var 1-1.

1-1 var nok til at Olimpico (uten et suspendert Curva Sud) brøt ut i pipekonsert da lagene gikk i garderoben etter de første 45 minuttene.

2. omgang åpnet ikke stort bedre enn avslutning på 1. omgang og Garcia valgte å bytte tidlig ut Iturbe og Paredes for Keita og Ibarbo. Innbytterne gav sårt trengt kreativitet i angrepsspillet, men selv med et stort press utover i omgangen ble det ingen flere scoringer.

Med 1-1 ligger nå Roma likt med Lazio på 2. plass med syv serierunder igjen, mens Napoli ligger like bak i kampen om Champions League-kampene.

«Er jeg skuffet? Nei, men jeg er sint. Det er annerledes. Nå må se fremover mot de siste syv rundene. Vi greide ikke å slå et lag som kjemper om nedrykk, så vi er nødt til å ha fokus på Inter-kampen neste helg.» – Garcia