Torsdag in-limbo

Da Juventus endelig satte en stopper for Lazios eventyrlige seiers-rekke, var det opp til Roma, nok en gnag, og nok en gang feilet Giallorossi, som gjør at innspurten i Serie A blir litt mer spennende enn nødvendig.

James Pallotta har ytret frempå at han ikke er fornøyd med å gå uten Champions League neste sesong, etter å ha investert flere tilhengerlass med dollar i klubben. Man skal heller ikke kimse av klubbens lønnsbudsjett, som er på hele €98M per annum. Til orientering har Juventus €119M, og de kan forsvare det med semi-finale i Champions League, og Lazio, med €55M som ligger anstrengende fordelaktig til hva e-cup angår.

Dette er selvsagt noe av grunnen til at spekulasjonene omkring Nainggolan, Pjanić og Iturbes fremtid iklubben kommer så lett for enkelte nettsider. Men vi skal ikke nærmere innpå det i dag.

gervinho ivory coast

Kampen mot Inter, lørdag, er særdeles viktig, og Rudi Garcia har fortalt romaforever.it at han ønsker å søke det samme momentet hvis laget viste da de tok imot Inter på Olimpico i november. Dette var før Gervinho hadde reist til Afrika og pådratt seg skade, og før Roma falt inn i vinterdvalen, der laget avga så mange unødvendige poeng.

Forberedelsene til kampen har inneholdt variasjoner der Florenzi, Totti og Gervinho utgjør angrepstrioen i en vanlig 433, men har også inneholdt variasjoner av 4231, som vi så konturene av på søndag. I sistnevnte formasjon er det også plass til Adem Ljajić.

Daniele De Rossi er tilbake fra karantene, og de eneste som ikke kan bli kalt opp til kamp er Davide Astori, som er suspendert, i tillegg til sykestuen. Her er nyeste tilkomst Miralem Pjanić, som  i følge rykter har slitt med ankelen sin lenge, men der klubbledelsen har utsatt operasjon pga. lang rehabiliterings tid. Om dette er tilfelle eller ikke, gjenstår å se. Men Pjanić har følge med ‘the usual suspects’ på tribunen lørdag. Maicon, Leandro Castán og Kevin Strootman.

Dersom Florenzi eller Keita får gule kort på lørdag, må de stå over borte mot Sassuolo. Det samme gjelder for så vidt Maicon, men det skal kanskje litt mer til før han får gult kort…44497

James Pallotta skal, etter hva vi erfarer, ankomme Roma rundt den 20. mai, og dersom ikke resultatene har høstet de etterlengtede poengene, må kanskje Rudi Garcia stå skolerett for presidenten. Eller så blir det kanskje da vi får bekreftet at alt bare er rykter.

Forhåpentligvis vil Pallotta være fornøyd med tingenes tilstand, fordi Roma allerede har sikret andreplassen, slik at det bare blir å glede seg til derbyet 24. mai.

 

Forza Roma!!