Doumbia på rett vei

Han har vært en kilde til latter og oppgitthet nærmest siden han landet i Roma etter Afrikamesterskapet i januar. Lettere ble det ikke etter at en tilskuer under Inter-Roma filmet oppvarmingen til spissen der han stod ved hjørneflagget og gjennomførte noen symbolske uttøyningsøvelser. Men mot Sassuolo åpnet endelig Seydou Doumbia scoringskontoen da han headet Roma i ledelsen. Ryktene begynte forholdsvis tidlig å svirre om at Roma ville prøve å kvitte seg med ivorianeren allerede i sommer. Doumbia er på lån i Roma fra CSKA Moskva, men kontrakten inneholder en utkjøpsklausul Roma er nødt til å benytte seg av. I anledning scoringen har Doumbias agent Jean Bernard Beytrison uttalt seg til calciomercato. it og da ble også fremtiden til kraftpluggen et tema:

– Jeg har snakket med Seydou og han er veldig fornøyd. Det er mye lettere å score når man spiller fra start sånn som i går. Som alle andre spillere ønsker han å starte. Som spiss er det veldig viktig å få den første scoringen, det hjelper å låse opp en psykologisk sperre. Vi håper han kan fortsette og gjøre det bra resten av sesongen. Forholdet hans til Rudi Garcia? Jeg legger meg ikke opp i sånne ting, min jobb er å være nære min klient og hjelpe ham med å forstå italiensk fotball, som er noe helt annet enn det han er vant med fra tidligere. La oss ikke snakke om fremtiden hans, han har bare vært her noen måneder! Vi er kun fokuserte på det som skjer på banen og på å avslutte sesongen på en best mulig måte.