VIKTIG! Info om gruppeturen Roma-Palermo

God første mai, romanisti!

Årets gruppetur nærmer seg med stormskritt, og vi har i den anledning et par nyheter å dele.
Først en gledelig nyhet til de av dere som ikke rakk å melde seg på: fristen har nå blitt utsatt til to uker før kampen, dvs søndag 17. mai, en dato som ikke annet burde være enkel å huske for oss alle (er tross alt bursdagen til Aleandro Rosi, hallo).

Så, til noe like viktig. Et par av dere som leser dette har kanskje gode minner fra den skandinaviske supporter-turneringa i 2013, da RCN gikk helt til topps etter en overtids-seier mot danskene i finalen. Vel, i år får vi sjansen til å forsvare tittelen, men da trenger vi selvsagt et lag. I utgangspunktet skal vi spille 7’er-fotball, men for å dekke alle eventuelle fravær (det være seg som følge av skader, forsentkomming, fraværende kondis og/eller fyllesjuke) vil vi gjerne at så mange som mulig melder seg på. Turneringa finner sted mellom 13 og 17 på lørdag, og vi drar til banen i samlet flokk.

De av dere som har ambisjoner om å spille, send interesse-mail med litt info om hvilke posisjoner dere kan spille i til dane@live.no, gjerne så fort som mulig. Mer info om hvor turneringa spilles, draktfarge osv kommer snart, sammen med et mer helhetlig program for turen.

Og husk, målet i all idrett er selvsagt å vinne, men vi prioriterer deltakelse og godt humør vel så mye. For noen av oss (f.eks undertegnede) er fotballkarrieren godt over middagshøyden og kondisen langt på vei død og begravet, så ikke nøl med å melde deg på. Er du spillelysten er du spilleklar, og ferdig med den saken.

Håper på mailstorm!

mvh,

 

Dane Lundberg

Visepresident