Forsvar RC Norvegias ære siste helgen i mai i Roma!

Roma – Palermo 31. mai ble plukket ut til å være årets RCN gruppetur etter en avstemning her på asroma.no i høst. Resultatene på banen har desverre ikke vært det vi håpet på og Roma må nå kjempe om en 2. plass, som vi forhåpentligvis kan feire i Roma etter en god kveld på Olimpico. Det er kort tid igjen nå og mange er kanskje midt i eksamenstress, men book fly ned til Roma siste helgen i Mai! RCN vil delta i en fotballturnering med tre andre nasjoner og vi tar gjerne imot spillelystne nordmenn som kan forsvare norges ære (svenskene kan ikke vinne igjen). Det vil også være en fellesmiddag med besøk fra klubben (ukjent hvem).

 

 

 

Fellesmiddag på "Il Ciak" Trastevere

Fellesmiddag på «Il Ciak» Trastevere, 2011

 

Påmelding:

Du kan også kjøpe billetter via listicket.com, da vil du være sikret billett uansett. (Sjekk denne guiden til å kjøpe billetter via Listicket http://www.asroma.no/roma-live/reiseguide/ )

For påmelding ber vi deg fylle ut informasjon i DETTE DOKUMENTET samt skrive en bekreftelse på e-post til erlend@asroma.no merket GRUPPETUR RCN i emnefeltet, med navn på de du har skrevet inn i påmeldingsskjemaet. Minst èn av de påmeldte må være medlem. Om du har kjøpt via listicket så skriv det bak navnet i påmeldingsskjemaet!

Billettprisen vil være 67€ for voksne og 47€ for barn under 14 på Tribuna Tevere (hvis vi ikke får plass der blir det Monte Mario og 97 for voksene og 68 for barn under 14).

 

Send en mail til dane@live.no hvis du kan stille i fotballturneringen.

Viktig: Roma Club Norvegia tar ikke ansvar for reise og opphold, dette er noe den enkelte må sørge for på egenhånd. Vi anbefaler også å bestille reise og opphold under hele helgen slik at dere får mulighet til å delta på felles arrangementer og unngår problemer i forhold til kamptidspunktet.