Destro senket gamleklubben

For andre gang på to uker drar Roma tomhendte hjem fra det som denne sesongen har vært et meget gavmildt Milano. 

 

Milan sto med tre strake tap og fem kamper uten seier før den 35. serierunden startet og det hele kunne virke som det skulle bli en lett match for Roma som hadde kommet tilbake på vinnersporet etter seire over Sassuolo og Genoa, men så gikk det altså ikke.

For etter en frisk Roma-åpning hvor Gervinho, De Rossi, Manolas og Astori fikk hvert sitt forsøk uten hell tok Milan over og en meget god De Sanctis holdt Roma inne i kampen etter strålende redninger på forsøkene til Honda og Bonaventura.

Men etter 40 minutter måtte 38-åringen se seg slått da Mattia Destro snappet opp ballen på midtbanen fra Pjanic som sendte den videre til Honda som la inn til Van Ginkel som fikk en enkel jobb med å sette inn sitt første Milan-mål.

Dessverre fortsatte det hele utover i andre omgang og Roma var svært tannløse fremover, og det var ingenting å si på resultatet da Honda nok en gang kunne notere seg en målgivende pasning da japaneren fant Mattia Destro som kriget inn 2-0.

Milan fortsatte å presse på for den velkjente spikeren i kista og Rudi Garcia svarte med et siste desperat forsøk på å snu det hele da han satt innpå Totti til fordel for en svak Pjanic. Og når Iturbe skaffet straffe etter å ha blitt felt av Alex noen minutter senere fikk Totti satt inn sitt 242. Serie A-mål fra krittmerket.

Med over et kvarter igjen å spille maktet ikke Roma og sette noe veldig stort press på Milan mot slutten og det hele ebbet ut i et meget skuffende tap. Roma er dermed det eneste laget denne sesongen som ikke har greid å ta poeng i Milano (Inter og Milan) etter at Roma også gikk på en smell på den samme banen for to helger siden. Med tap forblir Roma ett poeng foran Lazio som ligger på 3.plass, men som har en kamp til gode mot nevnte Inter i morgen.