Onsdagsnotiser

Litt overgangsrykter
Rudi Garcia har bedt klubben om forsterkninger på midtbanen. Med masse rykter rundt Nainggolan, med tvil knyttet til Strootmans kne og med tanke på å erstatte evt. Keita, ønsker den franske treneren friskt blod. Etter hva romaforever.it erfarer, har Garcia fortsatt lyst på å gjenforenes med Rio Mavuba, som var kaptein for Lille da de ble franske mestere.

En annen franskmann som visstnok skal stå på listen, er Yohan Cabaye. Hans kontrakt går ut i 2017, og det skal dreie seg om lån ut kontraktsperioden. I tillegg har Yaya Toure blandet seg inn i ekvasjonen, men her er det mye som tyder på at han vil gjenforenes med Mancini i Inter.

For avslutte rykteflommen med en liten twist, skal Sabatini ha kastet blikket sitt på Kevin Prince Boateng, som angivelig skal ha fått sparken i Schalke 04 for «mangel på gjensidig tillit» [sic.] etter 0-2 tapet mot Köln i Bundesliga søndag. Kantspiller Sidney Sam ble også suspendert, og kan i følge Schalke, finne seg en ny klubb.

 

Litt økonomi
Roma ser ut til å ha landet en sponsoravtale med Etihad Airways. Flyselskapet fra Emiratene skal etter hva asroma.no erfarer inngå samarbeid fra neste sesong som kan tilsvare €28M. Avtalen blir todelt, der Roma mottar €14M for å ha Etihad på drakten, og €14M der Etihad får rettighetene til stadion-navnet. Romas nye stadion skal ligge strategisk til mellom Roma sentrum og flyplassen. I august 2014 annonserte Etihad at de kjøpte 49% av Alitalia, for å komme seg inn på det italienske markedet.

 

Og litt Rosella
Rosella Sensi har vært ute I pressen og hevdet at hverken hun eller far hennes, Franco Sensi, hadde skyld i at Roma ble bøtelagt av UEFA for brudd på FFP-reglene. Hun hevdet at klubben ble styrt i samarbeid med Unicredit, og at alle budsjettene var tilgjengelige for offentligheten. Hun presiserer også at hun nå kun er Roma-supporter, og at hun og hennes familie ikke kan kobles til noe klubben foretar seg.