Fremtiden til Mattia Destro

Mattia Destro. Romas toppscorer forrige sesong. Mannen som romanisti ikke helt kan bli enige om. Er han en fantastisk talentfull ung spiss eller en luksusspiller med holdningsproblemer? Uansett hva man skulle mene er spørsmålet det samme: hvor ender han opp neste sesong?

Destro er lånt ut til Milan med opsjon på kjøp, men det er ikke mye som tyder på at de kommer til å benytte seg av denne med det første. Prestasjonene, tross forrige helgs vinnermål mot Roma, har ikke vært overbevisende. I tillegg har den gamle storheten rett og slett ikke penger til en slik overgang i sommer (opsjonen er på €16 millioner). I følge Gianluca Di Marzio skal alternativet være å forlenge lånet, og forhandlingene er allerede i gang.Det er nemlig ingen som er villig til å betale det beløpet for dagens Mattia Destro. Angivelig skal Sampdoria være noe interessert om det skal forekomme en drastisk nedgang i prisen.

Angivelig skal Destro også ønske å bli i Milan en stund til, og dette er nok den beste løsningen for alle parter. Roma slipper å la ham gå for en billig penge og unngår underskudd i hele sagaen, og Rudi Garcia slipper også å slite med å løse en kabal med både Doumbia og Destro tilstede. For til tross for at han ikke har overbevist spesielt, vil nok Doumbia bli en sesong til i den evige stad. Kanskje burde ivorianeren selges tross underskudd for å åpne plassen til den unge italieneren? Begge har utvilsomt et høyt og nyttig toppnivå, men det er for øyeblikket utrolig vanskelig å vite hva som vil være det beste valget.

Dette er selvsagt bare en av flokene som må løses av Walter Sabatini i sommer. Mannen har virkelig noen interessante og spennende uker fremfor seg, da plasseringen i Serie A vil avgjøre hvor mye handlingsrom han vil ha i forhandlingene i det kommende overgangsvinduet.