Søndagsrevy

Da er uken kommet til sin ende, og med det også den europeiske fotballsesongen 2014-15.  I og med at alle fotballøyne har sett mot gårsdagens (forøvrig meget underholdende) Champions League-finale de siste dagene, har det vært noe stille i nyhetsbildet rundt Roma. Imidlertid er det iallfall en viktig oppdatering er verdt å ta med seg. Amma Bashir, presidenten til Al-Jazira, klubben som flere har meldt er nær en avtale verdt omkring €15 millioner, reiste i dag til Roma fra Berlin for å møte ivorianeren personlig i en gang morgen. I følge Gianluca Di Marzio er det mye som tyder på at Gervinho forlater Roma etter en noe skuffende og frustrerende andre sesong. Det er ventet at mye av dette beløpet skal gå mot å finansiere det endelige kjøpet av Radja Nainggolan så snart som mulig.

Ellers er det mest oppsiktsvekkende rundt Roma om dagen denne skrytevideoen av Jose Holebas’ sesong i Roma. Mannen hvis overgang ble ratet en beskjeden treer av asroma.no tidligere i uken. Selv i skrytevideoen ser man litt av det som har gjort at grekeren ikke har fylt venstrebackplassen på en tilfredsstillende måte. Er rask og atletisk, men det skorter en del i andre kategorier. Se og nyt: