Nainggolan nærmer seg

Roma har drøye 24 timer på seg til å få på plass en avtale vedrørende Radja Nainggolan som er deleid mellom Roma og Cagliari. 

Som de fleste vet må alle italienske deleierskap være avviklet denne sommeren og en avtale mellom de involverte klubbene må være gjort før torsdag ettermiddag og dermed jobber Sabatini hardt for å kjøpe de siste 50% av Romas kanskje beste spiller forrige sesong, Radja Nainggolan.

Nainggolan hadde en strålende sesong  i Roma-drakten og det fikk naturlig nok moderklubben Cagliari med som krever sitt for de siste 50% de eier.

I følge eksperten Di Marzio skal en avtale mellom klubbene (naturlig nok) være nært forstående og det rapporteres at Roma kjøper de siste 50% av Nainggolan for €15m+ €1m i eventuelle bonuser. Roma har tidligere betalt €9m for belgieren (€3m for lån+€6m for deleierskap).

Skal ikke Roma få på plass en avtale før fristen torsdag vil spillerens fremtid gå til blindauksjon noe ingen av klubbene er interessert i.

Med i avtalen skal Victor Ibarbo også følge med hvor Roma betaler €5m for et nytt lån+ €1m i eventuelle bonuser, med opsjon for å kjøpe spilleren for €5m etter låneavtalen går ut i 2016.

Roma har også bestemt seg for å ikke forlenge avtalen med Davide Astori som returnerer til Cagliari. Det er grunn til å tro at Roma heller vil satse på Alessio Romagnoli som var på utlån til Sampdoria forrige sesong.