Sesongoppkjøringen

3. juli møtes laget på Trigoria igjen hvor de starter oppkjøringen til den nye sesongen og jakten på kappe innpå Juventus. Som de foregående årene vil ikke Roma i år dra til USA, men heller til Australia for å møte topp europeisk motstand.

Etter en oppkjøring på Trigoria og i Pinzolo drar laget «down under» rundt 14. juli hvor de skal spille International Champions Cup. Roma spilte i den samme turneringen i fjor i USA hvor de røk ut av gruppespillet. I år møter de nok en gang Real Madrid i tillegg får vi muligheten til å ta revansje mot Manchester City.

23. juli tar Roma turen til Indonesia hvor de vil ha en åpen dag 25. juli før de muligens tar i mot Persija Jakarta (mangler offisiell bekreftelse).

Etter turen til Indonesia drar Roma igjen østover hvor det skal spilles treningskamper mot Valencia og Sporting CP. Åpen dag på Olimpico vil bli 14. august. Serie A starter 23. august.

Dato Motstander Sted Kampstart (lokal tid)
18.jul Real Madrid Melbourne 19.00
21.jul Manchester City Melbourne 20.00
25.jul Persija Jakarta Jakarta
01.aug Sporting CP Lisboa
08.aug Valencia Valencia