Roma Club Norvegia klare for ny sesong!

Fratelli Romanisti! Overgangsvinduet har åpnet og da kan vi erklære sesongen 2015/16 for i gang!

Etter en noe skuffende sesong for AS Roma, som tross alt endte med en 2.plass og direkte kvalifisering til Champions League, står Garcia, Pallotta og Sabatini ved noe av et veiskille. Juventus kom til finalen i nevnte turnering og har allerede rustet seg for en ny, trofésankende sesong. Samtidig har begge lagene i Milano allerede strødd rundt seg med penger for å gjenreise det som en gang var en enormt stolt fotballby. Det betyr at dersom Roma skal være med å kjempe om Scuddeto i årene fremover så må man være på perrongen når toget går. Og det går nå.

Det er med andre ord en meget spennende tid vi går i møte som romanisti.

Om Milan, Inter og Juventus ruster opp kan ikke deres norske supporterklubber holde følge med oss her i Norge. Roma Club Norvegia går selvfølgelig på en ny sesong som Norges desidert største supportklubb dedikert til en klubb i Italia. Vi vokser stadig jevnt og trutt og nærmer oss pene 350 medlemmer. Vi håper at du vil være med også kommende sesong!

Som medlem i Roma Club Norvegia trenger du ikke tenke på billetten når du skal på Olimpico. Du sender bare oss en mail, og som medlem kan du bare plukke opp billettene dine på Olimpico før kampstart. Du betaler vanlig billettpris, ingen mellomlegg. I tillegg får du tilsendt vår årlige medlemspakke, og dersom du ikke er medlem fra før får du tilsendt ditt egne, unike medlemskort.

Årlig arrangerer vi gruppetur til Roma. Her er, i tillegg til kamp, det flere aktiviteter på programmet. Gruppeturen finner sted i løpet av vårsesongen, men det hender at vi også arrangerer ”uoffisielle” gruppeturer i høstsesongen.

Dersom du allerede er medlem setter du over kroner 200,- til kontonummer 1503.17.84147. I meldingen legger du ved medlemsnummeret ditt og gjerne også navnet ditt.

Dersom du ikke har vært medlem tidligere betaler du som over, men merker bare meldingsfeltet med navnet ditt. I tillegg fyller du inn dette skjemaet: http://www.asroma.no/rcn/meld-inn/

Du kan også melde inn familien din! For 300,- kroner kan du melde inn så mange du vil på din egen adresse, mens for 400,- kan du gjøre det samme og da vil alle i tillegg motta sin egen medlemspakke.

Vi i Roma Club Norvegia ser frem til en ny sesong med deg på laget. Daje Roma!