Noe i gjære på spillermarkedet for Roma

Roma-direktør Mauro Baldissoni tok bladet fra munnen da han idag ble intervjuet av noen journalister i forbindelse med den forestående Indonesia-ekspidisjonen hvor Roma møter hovedstadslaget Jakarta på Gelora Bung Karno stadium for en treningsmatch før sesongen på ny sparkes i gang i Italia.

baldissoni-bacchetta-preziosi-e-blinda-i-suoi-gioielli

«Vi snakket egenetlig ikke om spillermarkedet, og som dere vet så prøver vi å være hemmelighetsfulle siden det er den eneste effektive måten, men vi har noe i gjære» fortalte Baldissoni til de fremmøtte journalistene.

«Vi vet at vi må gjøre noen forandringer på noen roller på banen, og jeg kan fortelle dere at vi ønsker å øke antallet angripere og backer.»

«Jeg kan ikke si mer enn dette, men dere vil se noen ny fjes, og vi håper å få dem med på Indonesia-turen.»