Destro til Firenze?

Det har vært stor interesse for Mattia Destro dette vinduet og Roma virker mer enn villig til å selge.

Et av problemene en potensiell overgang så langt har møtt på er Destros motvilje til å reise ut av Italia. Han skal ha vært lunken til å spille fotball både i Frankrike (Monaco), Tyskland (Wolfsburg) og England (West Ham). Da passer det bra at Fiorentina er i ferd med å selge Mario Gomez.

Den tidligere målmaskinen har aldri kommet skikkelig i gang for Viola og skal nå være på vei til Besiktas (som visstnok også skal være lystne på Doumbia og Gervinho) i Tyrkia. Dermed trengs den en ny spiss til Toscana-laget.

I Firenze tenker de at Destro kanskje kan være mannen som skyter Fiorentina oppover på tabellen. Da passer det dårlig for både Fiorentina, Roma og Destro at Gomez i følge tysk tv visstnok har gjort helomvending og takket nei til Besiktas av ukjente årsaker. Allikevel er det lite som tyder på at Gomez blir å finne i Firenze neste sesong. Men altså nok en hindring i veien for Romas allerede saktegående mercato, hvor Sabatini trenger å skaffe midler til veie for å sikre seg Edin Dzeko. Roma venter altså på at Gomez skal bestemme seg for hvor han vil spille kommende sesong.

Nevnte Gervinho skal ha flere beilere i Tyrkia. I tillegg til nevnte Besiktas skal også Galatasaray være interesert i ivorianeren.

Roma skal ha gitt et kontraktstilbud til den klubbløse argentinske målvakten Sergio Romero, men han ser ut til å nærme seg Manchester United.

Et annet rykte er at Corinthians skal ha tilbudt Roma tidligere Milan-spiss Alexandre Pato. Spissen med en kropp som bløt mariekjeks skal koste rundt €7-8 millioner, men Sabatini skal foretrekke lån med opsjon på kjøp. Pato stiller trolig langt bak i køen over Romas spissalternativer.