16.30 onsdag lander det noen på Fiumicino

Lorenzo Serafini fra Roma pressekontor kom nemlig med en kryptisk tweet tirsdag kveld der det stod: «16.30 FCO #asroma». Det kan vanskelig tydes som noe annet enn at en eller annen vil lande på flyplassen Fiumicino onsdag klokken 16.30.

Noen minutter senere skriver Mohamed Salahs agent på samme sosiale medie: «SALAH arrives in Rome tomorrow…»

Da får vi tro at saken er bortimot biff. Etter en treg start hvor bare Iago Falque har kommet inn er Roma i ferd med å sikre seg Wojciech Szczęsny og Mohamed Salah. Den polske keeperen er allerede på plass i den evige stad, men en offisiell bekreftelse på låneavtalen har enda ikke kommet. Og nå ser det altså ut til at Chelsea-angriperen blir nestemann inn portene på Trigoria.

Salah, som Roma har vært kraftig linket til i tidligere vinduer, hadde en god vårsesong på lån i Fiorentina. Forholdet til Firenze-klubben skar seg fullstendig i sommer og de lilla har satt advokater på saken.

Men uansett, Mohamed Salah blir etter alle solemerker Roma-spiller. Kanskje blir kontrakten skrevet under allerede i løpet av onsdag kveld.