Blir Romagnoli i Roma?

Milan er fremdeles på jakt etter Alessio Romagnoli. På vei ut fra trening på Trigoria i dag skal det unge talentet ha besvart spørsmålet om han blir i Roma eller ikke med «Vi får se..». Ja, ikke helt betryggende kanskje, men gutten er iallfall ærlig. Det er ingen som helt vet hvem som henholdsvis kan, og ikke kan, kle seg romersk gulrødt etter endt august måned.

Mohamed Salah fullførte sin medisinske test tidligere i dag, men blir altså ikke offisielt Roma-spiler før Chelsea og Fiorentina har lørt den rettslige tvisten seg i mellom – uten at dette skal være noe reelt problem for Roma sin del. Som kjent skal dette dreie seg om en avtale hvor vi først betaler neste sommer. Dog må Sabatini gjøre noen salg før han kan møte prisen til Manchester City i den tilsynelatende evigvarende Dzeko-sagaen. Og jammen trenger vi en venstreback også. Barcelona ser ut til å satt en endelig stopper for overgangen til Adriano, spesielt fordi de ikke kan ta i bruk noen nye spillere selv før i januar grunnet UEFA-sanksjoner. Navn som igjen nevnes er et knippe ungguter: PSGs Digne, Masuaku fra Olympiakos, Kurzawa fra Monaco.

Overgangsvinduet har vært tregt så langt, og det kan gjentas at dette har sin største årsak i at vi ikke har solgt noen spillere for en betydelig sum i sommer. CSKA skal kun ønske å låne Doumbia, mens Roma hardnakket (og med rette) kun vil selge. Potensielle kjøpere er nølende ovenfor Gervinho og Destro. Garcia selv skal visstnok være skuffet over transfersesongen så langt, da han ville ha hele stallen komplett før enden av juli – noe som nå definivit ikke ser ut til å skje.

Dog har Sabatini dratt ting ut av hatten sent i overgangsvinduer tidligere (les: Pjanic), så man kan ikke gi helt opp ennå. Men romanisti flest begynner å bli veldig utålmodige.