Notiser 2. 8.

Etter flere uker med rykk og napp ser det endelig ut til at ting begynner å skje i Roma. Iago Falque, Mohammed Salah og Wojciech Szczesny er allerede klare, og ifølge flere kilder er Roma nå også nærmere en avtale med Manchester City om Dzeko enn noen gang. Spilleren har lenge vært innstilt på overgangen til Den Evige Stad, men City har tviholdt på prislappen 30€ millioner. Et spakt forsøk på å få ned prisen med å inkludere Seydou Doumbia har ikke overraskende havarert, men det ser likevel ut til at Manchester-klubben nå har gitt etter. De ferskeste rapportene antyder en prislapp på rundt 20€ millioner, med opptil 5€ millioner i diverse bonuser. Bosnieren vil få en 5-årskontrakt med en årslønn på 4.5€ millioner.

På midtbanen ser det ut til at Sabatini har kuppet Barcelonas kjøp av Fluminenses Gerson. Katalanerne så ut til å ha sikret seg brasilianeren med et bud på 15€ millioner, men Roma byr nå 18€ millioner for spilleren og Barca ser ikke ut til å ville matche budet. Ettersom Salah og (forhåpentligvis) Dzeko ser ut til å oppta de to plassene for spillere uten italiensk pass klubben kan signere årlig, vil Roma sannsynligvis la Gerson bli værende i Fluminense den kommende seseongen.

På venstrebacken er det stadig smått kaotisk. Sabatini har ikke gitt opp håpet om Barcelonas Adriano, samtidig nevnes Digne fra PSG som et mulig alternativ. Manchester Uniteds Rafael har også vært nevnt, men brasilianeren ser ut til å være på vei til Lyon. Milan fortsetter å jakte Romagnoli, og det ryktes om bud helt oppe i 30€ millioner. Roma er forståelig nok ivrige etter å beholde en egenprodusert romer, men dersom Milan er villig til å punge ut 25€ millioner eller mer spørs det om ikke unggutten må ofres. En annen spiller som muligens må belage seg på klubbskifte er Mattia Destro, som ifølge Gazzetta dello Sport jaktes av nyopprykkede Bologna.

Til slutt kan vi nevne Mino Raiolas jakt på en ny toppklubb til Mario Balotelli. Mens Raiolas svenske juvel Zlatan Ibrahimovic ryktes til de fleste storklubber årlig, har etterspørselen etter Balotelli dabbet så kraftig av at Raiola nå ifølge Sky Sports har prøvd å tilby spilleren til både Roma og Fiorentina, og fått kontant nei fra begge.