Roma Open Day

Fredag arrangerer Roma nok en åpen dag for å markere starten på den nye sesongen. Laget skal presenteres for supporterne på Stadio Olimpico før de møter de regjerende Europa League-mestrene fra Sevilla.

AS Roma har inngått et samarbeid med EverSport som gjør at alle supportere utenfor Italia vil ha muligheten til å se generalprøven mot sterk spansk motstand. Matchen vil nemlig streames av EverSport med engelsk kommentator. For å se kampen på stream må du ut med €4.99. Linken til kampen er her.

Troppen til kampen mot Sevilla har i skrivende stund (torsdag kveld) enda ikke blitt tatt ut. Grunnen skal være at de som er tilgjengelige for Roma i dag trolig ikke kommer til å være Roma-spillere denne sesonge. Sabatini skal med andre ord ha forhåpninger om å bli kvitt noen allerede før lagpresentasjonen fredag kveld.

Dette gjelder i alle fall Mapou Yanga-Mbiwa. Franskmannen er på vei til nettopp Frankrike og Lyon for en sum på €8+€2 millioner og det ventes at midtstopperen gjennomfører den medisinske sjekken fredag eller lørdag. Mattia Destro skal på sin side nærme seg Bologna, mens klubben trolig fortsatt jobber med å terminere kontraktene til Ashley Cole og Maicon. Fiorentina og Genoa skal ha vist interesse for Juan Iturbe.

Trolig rekker ikke Roma å få på plass Lucas Digne før fredagsshowet. Grunnen skal være at PSG ikke vil slippe backen før de har en erstatter på plass. Det skal allikevel ikke være noen fare for at overgangen vil kollapse. Rundt høyrebacken har det blitt desidert mest snakket om Torinos Bruno Peres, men det har vært stille de siste dagene. Overgangen er trolig fortsatt høyaktuell.

31516cSTE_4307De nye signeringene blir altså presentert for Olimpico før kampen mot Sevilla. Dzeko, Falque, Salah og Szczseny kommer alle til å være der. Det kommer også brasilianske Gerson til å være. Den unge brasilianeren landet i Roma torsdag og vil trolig være med på presentasjonen til tross for at han flyr tilbake til Brasil hvor han vil tilbringe neste halvår på utlån. Gerson poserte tidligere i uka med en Roma-drakt med sitt eget navn på. «Problemet» var at nummeret var 10, noe som fikk en rekke supportere til å rase. I følge Sabatini var det han som hadde sendt Gerson drakta, og han ba folk slutte å plage unggutten. Totti tok som vanlig styret med stoisk ro og sa at alle burde få jakte drømmen om å bære nummer 10.