Forsvarskabalen

Rett etter Romas 6-4 seier i generalprøven mot Sevilla på fredag sa Rudi Garcia at han ventet tre forsvarspillere inn før overgangsvinduet stenger i slutten av august.

For per dags dato er det meget tynt i det bakerste leddet etter at Romagnoli, Holebas, (Balzaretti) og Yanga-Mbiwa har forsvunnet i løpet av sommeren.

Venstreback:

Ashley Cole er den eneste rene venstrebacken, men etter å ha blitt utelatt fra lagpresentasjonen før kampen mot Sevilla har ryktene om at Roma har terminert kontrakten blusset opp. Uansett har nok ikke engelskmannen så mye fremtid i Roma og er på vei ut. Vasilis Torosidis har spilt venstreback, men det er ingen tvil om at en ny venstreback må inn. (Du hadde kanskje glemt Marquinho, men han er fortsatt i Roma og har spilt venstreback tidligere. Dog så er Romas tidligere nummer 7 langt unna førstelaget til Roma og er på vei til Udinese.) Venstrebacken som Sabatini har sett for seg er PSGs Lucas Digne, men hovestadsklubben vil ikke slippe 22-åringen før en erstatter er på plass. Nå kan det se ut som PSG har funnet sin erstatter i Layvin Kurzawa som gjør at Digne kan fly fra den franske til den italienske hovedstaden.

Midtstopper:

På midtstopperplass har Garcia nå ikke så mye valg enn å satse på Castan og Manolas ettersom Yanga-Mbiwa har dratt til Lyon og Roma ikke valgte å bruke opsjonen på Astori. To midtstoppere skal inn og det meste tyder på at en av de er Stuttgart sin midtstopper Antonio Rudiger som er ventet å ankomme Roma i morgen. Vedrørende den andre midtstopperen er mange navn nevnt blant annet Chelseas Kurt Zouma, men det kan virke som at han blir for dyr og søndag kveld ble det meldt at Roma har spurt Bayern München om Dante. Inters Rannocchia har også blitt nevnt.

Høyreback:

På høyreback virker det meste ganske satt for denne sesongen med Maicon, Torosidis og Florenzi som alternativer. Dog så har Inters D’Ambrosio blitt nevnt i en mulig byttehandel med Adem Ljajic.
Resten av laget er satt, men noen offensive spillere må nok ut ettersom Garcia nå har hele 10 spillere og velge mellom på de 3 fremste plassene i hans 4-3-3 system (Gervinho, Iturbe, Ibarbo, Dzeko, Totti, Salah, Florenzi, Falque, Ljajic og Destro). Destro (Bologna) og Ljajic (Inter) er nok de som er nærmest ut portene på Trigoria.