Høstens gruppetur til Roma! 4. – 8. November OPPDATERT

Nytt av året blir at du kan få med deg to kamper på under en uke! Roma møter Bayer 04 Leverkusen 4. November i Champions League og byrival Lazio 8. november.

Vi er allerede en håndfull som kommer til å være til stedet på kampen inkludert flere fra styret og redaksjonen. Vi håper det vil være flere som kan ha interesse av å dele et par fantastiske timer på Stadio Olimpico med oss.I tillegg til selve kampen vil vi snekre sammen et kort program og vi vil blant annet planlegge  en felles middag i hjertet av Roma.

Dette er ikke første gang det arrangeres gruppetur, her er noen bilder fra tidligere turer:

 

Pris for billetter til Roma – Lazio til kampen er følgene + €2 i kommisjon fra AIRC :

Screen Shot 2015-08-27 at 22.52.45

*Vi kan kun garantere billetter til Tribuna Tevere og Monte Mario, og til kampen mot Lazio er også dette det ene tilgjengelige.

*Billettene til Champions League vil koste ca €10 mer enn de prisene på bildet over.

VIKTIG! Aller siste frist for bestilling av billetter til Roma – Lazio er 4. oktober klokken 22:00

Påmelding skjer via dette skjemaet. 

Opdatering:Vi tar ikke imot bestillinger til Champions League kampen mot Bayern Leverkusen enda, men det er mulig å kjøpe billetter direkte på www.listicket.com Følg guiden på http://www.asroma.no/roma-live/reiseguide/

For å bekrefte bestillingen må du sende mail til erlend@asroma.no med fullt navn + vedlagt passkopi på alle deltakerne da dette kreves for å få billetter via AIRC. Bestiller må være betalende medlem av Roma Club Norvegia.

NB! Vi i RCN ordner kun kampbilletter, flybilletter og hotell er opp til hver reisende, men vi svarer gjerne på spørsmål hvis det er noe dere lurer på.

Flere spennende detaljer rundt opplegget og bestillingsfrist vil komme senere. Vi sees i Roma!