Vellykket operasjon for Strootman

Kevin Strootman har igjen måttet gjennomgå en kneoperasjon. Den nederlandske landslagsspillern sliter med at han enda ikke har greid å få full bevegelighet i kneleddet etter korsbåndskaden som første gang oppstod borte mot Napoli.

AS Roma melder seg at operasjonen var vellykket og at Strootman er i gang med sitt opptreningsprogram.

Selv sa Strootman dette før operasjonen: «Det har vært mye spekulasjoner i media angående min rehabilitering. Dessverre, på grunn av manglende styrke i mitt venstre bein, er jeg ikke i stand til å konkurrere på det høyeste nivået akkurat nå. De siste ukene har vi konsultert leger verden over og de har sammen med det medisinske apparatet i AS Roma anbefalt meg å operere det eksisterende korsbåndet i en annen posisjon for å ha mindre problemer i fremtiden og for å få tilbake styrken min. Jeg er ekstremt skuffet over at jeg ikke får bidratt for AS Roma og det nederlandske landslaget i de kommende månedene, men vil gjøre alt i min makt for å komme tilbake så fort som overhodet mulig.»

Som en følge av tilbakefallet er ikke Strootman med i Romas Champions League-stall. Den kan dog oppdateres i slutten av januar (dersom Roma fortsatt er med i Europa) og kanskje kan vaskemaskinen være tilbake da.

Alle i asroma.no ønsker Kevin Strootman lykke til med opptreningen. Daje Kevin!