Reaksjoner fra spillerne etter gårsdagens kamp

Flere Roma-spillere møtte pressen etter seieren mot Frosinone i går kveld. Stort sett virket de fleste letter over å ha sikret seieren, i og med at mange ærlig talt slet med å få det ordentlig til i går.

Alessandro Florenzi innrømmet til og med at Roma kunne spilt bedre: «Det er viktig (seieren, red. anm.) fordi vi trengte tre poeng, og det fikk vi. Selv om vi ikke spilte bra så vant vi, og dette er noe som ikke alltid har skjedd i denne type kamp i fortiden».

På spørsmål om hvorfor laget ikke spilte spesielt bra, svarte Florenzi at «Planen vår virket ikke. Vi spilte ikke med nok overbevisning. Men motstanderen spilte en god kamp også».

Iturbe, på sin side, bekreftet at han var fornøyd både med å bli i Roma, og selvsagt med å score målet i sluttminuttene. «Ja, fordi det var ikke lett å spille her. Det var en veldig tøff kamp mot Frosinone og resultatet betyr mye for oss, fordi vi jeg synes vi spilte bra og til slutt klarte vi å få med oss tre vanskelige poeng».

Debutant Antonio Rudiger, som i artikellforfatters øyne gjorde en helt OK prestasjon i går, var fornøyd med sine første minutter for Roma. Om den kommende Barcelona-kampen uttalte han dette: «Ja, det er en viktig kamp for alle fansen og for laget. Jeg er sikker på at vi, med fansen i ryggen, kan utrette store ting.»

Til slutt til en av sesongens beste spillere så lang, Wojciech Sczezscny. Polakken sto frem med nok en flott redning og stort sett ryddig spill for øvrig i går, og ser nå frem til møtet med Barcelona onsdag: «Vi ser frem til å spille mot en stor klubb som Barcelona men vi har ingen frykt. Vi har allerede vist most Juventus at vi kan spille jevnt med de best klubbene i Europa. Jeg vet ikke om vi vil være med defensive mot Barcelona, men manageren vil bestemme den taktiske tilnærmingen til kampen. Det som er sikkert er at vi vil gå ut på banen for å prøve å vinne.»

Onsdag, altså. Merk dere dagen. Et nytt CL-eventyr er snart i gang, og det starter virkelig med et brak. Vi gleder oss!