Takk for oppmøtet på O`Learys i går folkens!

12021780_10156093159760243_122110904_nDet var klart for en nervepirrende kamp i kjelleren på O`Learys Karl Johan og Stadio Olimpico.

 

Stemningen var nervøs (i hvert fall for undertegnede) de første 20. Etter at suarez (skriver med vilje med liten forbokstav da han er ufyselig) puttet 0-1 så vel flesteparten for seg en ny BM fadese!

 

Roma, med Florenzi som hovedperson, ville det annerledes denne gangen. Et skudd som jeg tror flesteparten trodde var en forferdelig pasning til Dzeko, endte i nettet bak en forskrekket Ter Stegen. 1-1

Resten av førsteomgangen satt vi vel bare og ventet på fløyta til Kuipers.

 

Andre omgangen ble litt bedre sett med våre øyne. Kommentatorne sa at Barcelona hadde skrudd ned tempo, men jeg velger å tro at vi hevet oss og ble litt tryggere på oss selv. Vi hadde til tider flaks bak og uflaks foran mål utover i omgangen.

 

Byttene som ble utført:

De Sanctis for Szczęsny, en nødvendighet og den gamle skjeggete burvokteren gjorde seg på ingen måte bort. Håper at det bare er en liten forstuing for Szczęsny.

Iturbe for Falque, vi kunne trenge farten på slutten av matchen da barcaforsvaret begynte å bli slitne.

Torosidis for Florenzi, sliten etter å ha løpt og jobbet iherdig i 85 minutter, krampen kom og da var det bare til å gå ut til STÅENDE fortjent applaus.

 

Alt i alt et godt resultat for ulvene våre!

 

Forza Roma!